Connect with us

Revistateo.ro

Ceai cu scorțișoară care te ajută să slăbești și să scazi nivelul colesterolului

Cura de Slabire

Ceai cu scorțișoară care te ajută să slăbești și să scazi nivelul colesterolului

Scorțișoara este asociată, de obicei, cu sărbătorile de iarnă și cu băuturile calde din sezonul rece. De asemenea, nu trebuie să uităm nici de prăjiturile care nu pot avea același gust fără acest condiment. Însă, pe lângă aceste produse, scorțișoara a devenit preferata multor persoane atunci când vine vorba despre scăderea rapidă și sănătoasă în greutate.

Fiind un puternic antioxidant, scorțișoara este capabilă să combată radicalii liberi care sunt responsabili de o mulțime de probleme de sănătate, inclusuv temutul cancer.

De asemenea, ajută la scăderea în greutate, fie că faci exerciții fizice sau nu sau ai o dietă foarte bine stabilită sau nu.

Iar ca să scazi în greutate cu ajutorul scorțișoarei trebuie să prepari un ceai delicios.

Citește și: Siropul pentru slăbit care te scapă de grăsime în 15 zile

Pentru că este bogată în fosfor, magneziu, fier și calciu, scorțișoara îmbunatățește digestia, detoxifică ficatul, scade nivelul de colesterol din sânge și are proprietăți antibacteriene, antifungice și antiparazitare.

Pentru că are un conținut ridicat de cumarină, este indicat consumul cu moderație, pentru a nu deveni toxic pentru ficat. Cei care suferă de dezechilibre hormonale trebuie să consume scorțișoară cu moderație, deoarece poate afecta nivelul de estrogen. Persoanele care suferă de hipertensiune și femeile însărcinate trebuie să evite consumul scorțișoarei.

Citește și: A slabit cinci masuri la haine cu o metoda uimitoare. Secretul il stii si tu

Iată cum se prepară ceaiul care te ajută să slăbești sănătos. O singură ceașcă are doar două calorii, așa că poate fi consumat cu încredere în procesul de slăbire. Ceaiul ajută la detoxifierea tractului intestinal, reglează nivelul colestesrolului și ajută la scăderea grăsimii de la nivelul abdomenului.

Ai nevoie de:

1/2 linguriță de miere

– 5 lingurițe de scorțișoară pudră sau un baton mic
– 1 litru de apă plată.
Se pune apa la fiert, se adaugă scorțișoara pudră sau batonul în apa care fierbe și se acoperă. Se lasă să fiarbă la foc mediu pentru 15 minute. Se ia de pe foc și se lasă timp de 10 minute la temperatura camerei, apoi se adaugă mierea și se strecoară.

Se recomandă consumul a trei cești din acest ceai înainte de micul dejun și de prânz. Seara, se poate consuma după cină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top