Connect with us

Revistateo.ro

De ce este bine să te speli pe față cu apă de orez

Cosmetica

De ce este bine să te speli pe față cu apă de orez

Dimineața, tenul nostru este mult mai delicat decât în restul zilei. De aceea este indicat ca în acel moment al zilei să îți cureți fața și să o îngrijești corespunzător. Astfel vei arăta bine pe parcursul întregii zile, iar în timp pielea ta va arăta minunat. Află de ce este bine să te speli pe față cu apă de orez, mai ales dimineața.

De ce este bine să te speli pe față de apă cu orez

Poate nu mai vrei să folosești produse cosmetice din comerț. Motivele pot fi legate de costurile mai ridicate, ori pur și simplu poate îți dorești să folosești produse naturiste. Ai putea să pregătești chiar și tu, acasă, un amestec ce te va ajuta să ai un ten frumos și sănătos.

Apa cu orez te-ar putea ajuta. Acest amestec este bogat în nutrienți care fac minuni pentru piele, dar și pentru păr. Orezul este o sursă importantă de vitamine. În acest aliment se găsesc vitaminele B, C și E. De asemenea, conține și minerale. În plus, este o sursă importantă de aminoacizi esențiali. Aceste substante sunt utile în ritualirile de înfrumusețare.

CITEȘTE ȘI: Tratamente faciale pentru noapte

CITEȘTE ȘI: Fa asta o data pe saptamana si vei avea un ten mai tanar cu 10 ani

CITEȘTE ȘI: Pune un pahar de bere in baie. DUPA CE VEZI CE SE INTAMPLA, vei face asta mereu!

Apa de orez se pregătește foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să fierbi orezul, după care să scurgi apa. Aceasta va fi folosită pentru a-ți spăla tenul dimineața. Astfel vei scăpa de toxinele acumulate la nivelul pielii. Mai mult decât atât, te scapă de riduri sau previne apariția acestora. Pielea ta va deveni mai elastică.

Apa de orez se aplică foarte ușor. Înmoaie o dischetă demachiantă în acel lichid. Apoi aplică pe față. Așteaptă timp de 5 sau 10 minute pntru a acționa. Apoi trebuie să îți masezi tenul pentru câteva minute, folosind mișcări circulare. La final, te poți clăti cu apă caldă. Este important să repeți procedura în fiecare dimineață pentru a obține rezultatele dorite.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top