Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta cu orez

Vă întrebați cum de reușesc asiaticii să se mențină în formă deși consumă aproape zilnic orez, iar despre orez știm că au carbohidrați și pot îngrășa?

Ei bine, există anumite combinații alimentare care implică orezul și care vă pot ajuta să slăbiți până și 10 kilograme în două săptămâni.

Dieta cu orez nu presupune doar a mânca orez toată ziua, ci acest aliment este în centrul acestei cure de slăbire, însă pe lângă orez ai nevoie de nutrienți și de vitamine din legume și fructe.

Se știe că orezul nu e recomandat neapărat în diete, însă unii specialiști au ajuns la concluzia că e cel mai bun aliment care ne poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus.

Orezul e ușor de digerat și e sărac în calorii, asta evident dacă nu e combinat cu grăsimi, cu tot felul de sosuri sau carne plină cu hormoni injectați.

Orezul ajută la purificarea sângelui și este un aliment excelent, unul dintre puținele alimente care poate fi combinat cu orice, la orice fel de mâncare.

DIETA CU OREZ PE 14 ZILE:

Prima etapă a dietei durează șapte zile. La micul dejun poți consuma 2 fructe, dar nu struguri, banane, pere sau portocalii, căci acestea conțin mult zahăr.

La prânz poți consuma o porție de orez fiert și apă plată. Seara, poți urma o combinație specifică lacto-vegetarienilor: paste cu brânză și cașcaval sau salată cu măsline și brânză, roșii și castraveți.

A doua etapă a acestui regim este pentru următoarele 7 zile. În prima zi din a doua etapă se consumă toată ziua doar orez fiert cu apă plată.

CITESTE SI: Cum slăbești cu dieta daneză

Dieta nordică. De ce este una dintre cele mai bune diete din lume

În următoarele zile (zilele 9-14) o masă pe zi trebuie să conțină orez (orez cu legume fierte sau legume la grătar, orez cu pipet de pui sau orez cu morcovi piure).

La prânz poți consuma în acest interval o salată de fructe, iar seara este indicat să nu uiți de proteine, deci îți poți permite carne, dar să nu fie încinsă în ulei și să nu fie asortată de tot felul de sosuri și maioneze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top