Connect with us

Revistateo.ro

De ce ai sanii lasati si cum poti scapa de aceasta problema

Frumusete

De ce ai sanii lasati si cum poti scapa de aceasta problema

Foarte multe femei se plang de sanii lasati si cauta cu disperare metode prin care sa scape de aceasta problema. Exista numeroase motive pentru care sanii se lasa, iar acest lucru aduce femeile intr-o situatie disperata. Sanii se lasa in general dupa varsta de 40 de ani, pentru ca pielea isi pierde elasticitatea iar cantitate de colagen din tesuturi scade considerabil. Acest lucru se agraveaza la persoanele care alapteaza, caci sanul este extrem de solicitat.

Sanii nu au muschi, asa ca este foarte dificil sa ii readuci intr-o forma placuta prin exercitii fizice. Sanii lasati apar si din pricina anumitor boli precum tuberculoza sau cancerul de san. De aceea este indicat sa mergi la medic inca de la primele simptome minore.

CITESTE SI: ACESTE GRESELI ITI DISTRUG PIELEA MAI REPEDE DECAT CREZI

CITESTE SI: CUM REPARI O UNGHIE RUPTA CU UN PLICULET DE CEAI

Consumul frecvent de alcool si droguri slabeste tesutul mamar si conduce la lasarea sanilor. Acelasi efect il au tigarile si mersul foarte des la solar. Un sutien nepotrivit de asemenea poate afecta modul in care pieptul tau arata, asa ca alege intotdeauna forme si marimi care te avantajeaza. Un studiu realizat in Franta a demonstrat faptul ca sutienele sunt una dintre principalele cauze a sanilor lasati.

O dieta echilibrata si activitatea fizica te vor ajuta sa te mentii mereu in forma si sa nu ai modificari majore de greutate. Incearca sa previi slabirea brusca si mentine-te la o greutate normala. Hidratarea este foarte importanta si de asemenea cremele de corp cu colagen. Acestea mentin elasticitatea pielii. Consuma cat mai multe rodii, caci ele contin nutrienti importanti pentru piele si tesutul mamar si pot preveni astfel de probleme. In plus, sunt foarte bogate in antioxidanti.

Sursa foto: healthyezy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top