Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca porti sutien noaptea

Stil de viata

Ce se intampla daca porti sutien noaptea

Foarte multe femei obisnuiesc sa poarte sutien noaptea si exista numeroase controverse asupra acestui subiect. Unele persoane cred ca este chiar benefic acest obicei, in timp ce altele considera ca este extrem de incomod si nu le ajuta cu nimic.

Desi nu exista dovezi clare ca sutienul purtat pe timpul noptii ar putea fi responsabil de aparitia anumitor afectiuni, unii specialisti sustin ca acesta ar putea fi una dintre cauzele aparitiei si dezvoltarii nodulilor la sani. Unele femei acuza chiar si dureri de sani atunci cand poarta sutienul noaptea. In plus, circulatia in aceasta zona ar putea fi usor restrictionata, mai ales daca sutienul este stramt.

CITESTE SI: CUM PRELUNGESTI DURATA DE VIATA A SUTIENULUI

Este indicat sa nu apelezi la acest obiect de lenjerie intima daca porti cupa A sau cupa B. Daca insa ai sanii foarte mari si iti este inconfortabil sa dormi fara sutien, poti sa optezi pentru unul mai lejer, fara burete. Alege eventual o bustiera speciala, cu un elastic potrivit dimensiunilor bustului tau.

Asigura-te ca nu te simti incomod, ca sutienul sau bustiera nu te strang si nu iti provoaca iritatii sau mancarimi. Daca temperaturile sunt foarte ridicate, acestea pot da nastere iritatiilor foarte usor, mai ales pe timpul noptii. Zona bustului va fi acoperita timp de cel putin 8 ore si pielea nu va putea sa respire in mod corespunzator. Astfel ar putea sa iti apara mici bubite, cosuri sau chiar eczeme si probleme mai grave. Daca sesisezi chiar si cele mai mici astfel de semne este indicat sa iei o pauza. Renunta la sutien pentru cateva nopti si vezi daca problema se remediaza.

Cere sfatul medicului ginecolog daca nu esti convinsa de purtarea sutienuluii pe timpul noptii. Acesta iti poate oferi cel mai bun sfat, in functie de forma corpului si dimensiunile bustului tau. Exista persoane care se confrunta cu anumite afectiuni si le este chiar recomandat sa poarte bustiera sau sutien noaptea.

sursa foto:123rf.com

Articole pe aceeasi tema: Ce fel de persoana esti, in functie de culoarea preferata a sutienului

Iti place sa porti sutien rosu, albastru sau crem? Vezi ce inseamna asta. Culoarea preferata a sutienului tau iti descrie perfect personalitatea.

Ce fel de persoana esti, in functie de culoarea preferata a sutienului:

1. SUTIENUL ROSU

Daca preferi sa porti sutien rosu asta inseamna ca esti o persoana care nu se lasa cucerita cu o singura floare si doua vorbe dulci. Barbatul care vrea sa te aiba trebuie sa munceasca din rasputeri.

2. SUTIENUL ALBASTRU

Daca albastru este culoarea preferata a sutienului tau asta inseamna ca esti o persoana activa. Te plictisesti extrem de repede si vrei sa fii mereu inconjurata de cat mai multi oameni. Nu suporti sa mananci singura, de exemplu, si nici sa nu initiezi o conversatie chiar si la o simpla plimbare cu autobuzul.

3. SUTIENUL VERDE

Daca preferi ca sutienul tau sa fie unul verde asta descrie perfect personalitatea ta emotionala. Esti o persoana care plange usor la filme sau devii extrem de sensibila daca vezi un cersetor pe strada ori o bunicuta careia ii este greu sa plateasca mancarea la casa.

4. SUTIENUL ROZ

Daca preferi ca sutienul tau sa fie unul roz, esti o persoana cu un simt ludic ridicat. Totul pentru tine este o joaca, pana si maritisul.

5. SUTIENUL ALB SAU CREM

Sutienul alb sau crem este destinat persoanelor brutal de sincere. Nu accepti sub nicio culoare lucruri facute pe jumatate sau adevaruri ascunse sub pres, precum mizeria.

6. SUTIENUL NEGRU

Esti o persoana dominanta. Faci cum faci si toata lumea ajunge sa iti stie de frica. Ai un spirit rebel si o minte agera ceva de invidiat.

SUTIENUL GALBEN

Esti geloasa si iti place sa arati asta. Nu ascunzi sub nicio clipa ca iti este frica sa il pierzi si esti in stare de orice siretlic pentru a-l tine aproape.

8. SUTIENUL VIOLET

Esti pasionala si rebela insa stii unde trebuie sa te opresti atunci cand simti ca risti sa aluneci in alta parte. Ai incredere in fortele proprii si asta este cel mai important indiferent ce ai face in viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top