Connect with us

Revistateo.ro

Daca ai cosuri stai departe de aceste produse de ingrijire a fetei

Cosmetica

Daca ai cosuri stai departe de aceste produse de ingrijire a fetei

Exista numeroase produse de ingrijire a fetei care promit sa te scape de cosuri si sa iti lase pielea fina si catifelta. Totusi, de unele dintre acestea ar trebui sa te feresti atunci cand te confrunti cu acneea. Un ten seboreic trebuie tratat cu foarte mare atentie, iar produsele pe care le utilizezi trebuie sa fie alese cu grija si testate mai intai pe portiuni mici de piele. Iata 4 produse de ingrijire a fetei pe care sa le eviti cu orice pret cand ai cosuri!

1. Uleiurile pentru ten. Fie ca este vorba despre uleiuri special formulate sau pur si simplu despre uleiuri vegetale, este mai bine sa le eviti. Acestea incarca porii si sunt mult prea grase pentru o fata plina de cosuri. In plus, cele din comert contin si multe ingrediente chimice care nu fac decat sa agraveze starea pielii tale. Opteaza pentru o crema de fata foarte usoara in locul lor.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI MASEZI FATA CU O CAPSUNA

CITESTE SI: RETETA TURCEASCA REDUCE SI CELE MAI ADANCI RIDURI

2. Lotiunile de curatare in formula usoara. Apa micelara sau lotiunile de curatare hidratante nu au puterea de a degresa tenul in profunzime. Pielea iti va ramane uleioasa si inca vor exista impuritati la suprafata ei. De aceea este mai bine sa optezi pentru produse de ingrijire a fetei special create pentru tenul gras.

3. Cremele de fata pe baza de ulei. Acestea se potrivesc persoanelor care au fata uscata, lipsita de hidratare si elasticitate. Este mai bine sa optezi pentru o crema pe baza de apa daca ai fata plina de cosuri.

4. Primerul. Primerul este un produs care fixeaza machiajul si il ajuta sa reziste mai mult timp. Acesta are o baza de silicon, ingredient daunator tenului gras si cu probleme. Este indicat sa renunti la primer si sa folosesti produse de machiaj usoare, fara uleiuri prea multe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top