Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca rosia te poate ajuta sa scapi de cicatricile laste de acnee? Afla cum poti folosi acest aliment pentru a scapa de acele cicatrici.

Frumusete

Cum te ajuta rosia sa scapi de cicatricile lasate de acnee

Rosiile te pot ajuta sa scapi de cicatricile lasate de acnee. Datorita vitaminei A, vitaminei C si antioxidantilor, acest aliment este indicat in tratamentele de infrumusetare. Mai mult, rosiile ajuta celulele sa se regenereze si reduc excesul de sebum. Antioxidantii din rosii intineresc pielea si ii redau sanatatea. Afla cum poti folosi alimentul pentru a inlatura cicatricile lasate pe piele de acnee.

Rosiile pot fi folosite pentru a inlatura cicatricile de pe piele lasate de acnee

Rosiile contin si licopen. Acesta este motivul pentru care alimentul te ajuta sa scapi de acele cicatrici suparatoare. Pentru a avea efect, tratamentul trebuie urmat timp de 12 saptamani. Ce trebuie sa faci?

Una dintre cele mai bune metode prin care poti elimina cicatricile este sa aplici rosia direct pe piele. Ia o rosie. Dupa ce o speli, o vei taia in cinci felii. Dupa aceea, pune-le pe pielea afectata si lasa-le sa actioneze timp de 20 de minute. Apoi te poti clati cu apa rece pentru a indeparta sucul rosiei de pe piele. Apoi iti stergi fata cu un prospo curat. Urmeaza acest tratament penrtu 12 saptamani pentru a vedea rezultatele.

Mai exista si o alta metroda. Ia o rasie. In partea de sus a rosiei vei face un X cu ajutorul unui cutit. Dupa aceea o vei pune in apa fierbinte pentru un minut. Apoi indeparteaza coaja alimentului si semintele. Zdrobeste ceea ce ramane din rosie pana vei obtine o pasta pe care o vei aplica pe fata. Lasa-o sa actioneze timp de o ora, dupa care iti poti clati fata.

Dupa ce aplici masca din rosie, poti folosi o crema hidratanta, dar care sa nu contina ulei. Inainte de a incerca acest tramanet, verifica daca ai vreo alergie. De asemenea, ai grija sa nu il folosesti mai mult decat este necesar, pentru ca altfel pot sa apara iritatiile, pielea ti se poate usca.

Rosia poate fi inclusa si in alimentatie, pentru ca aduce mai multe beneficii organismului. O poti folosi cand faci salata sau diverse feluri de mancare.

Articole pe aceeasi tema:

Știai că semințele de roșie fac minuni pentru sănătate?

Aplica aceasta masca faciala in fiecare zi pentru a scapa de riduri

1 Comment

1 Comment

  1. Bianca

    2017-06-23T14:05:50+03:00 at 2017-06-23T14:05:50+03:00

    Buna ziua. Am o intrebare. Inteleg ca tratamentul cu rosia aplicata direct pe fata trebuie urmat 12 saptamani, dar trebuie aplicata in fiecare zi sau de 2-3 ori pe saptamana?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top