Connect with us

Revistateo.ro

Cum se intelege uleiul de masline cu frumusetea ta. 3 aplicari care dau roade

Frumusete

Cum se intelege uleiul de masline cu frumusetea ta. 3 aplicari care dau roade

Uleiul de masline este considerat de multe femei cel mai bun produs cosmetic. Despre intrebuintarile acestuia s-au scris multe, insa exista lucruri pe care inca nu le stie toata lumea.

Uleiul de masline este folosit inca din Antichitate de vechii regi egipteni. Acestia se imbalsamau cu acest preparat folosit azi mai ales in scop culinar pentru ca pielea lor sa nu imbatraneasca inainte de vreme.

Frumusetea ta depinde si de acest tip de ulei, mai ales daca iti propui ca produsele cosmetice pe care le folosesti sa dea roade ori daca vrei sa iti creasca unghiile.

Tratament cu ulei de măsline și zahăr pentru pielea uscată

De ce să foloseşti uleiul de măsline pentru a scăpa de ceara din urechi

Foloseste ulei de masline inainte sa faci baie

Uleiul de masline aplicat pe piele sub forma de masaj este esential pentru acele femei care nu sunt multumite de produsele cosmetice ori de gelul de dus pe care il folosesc.

Mai precis, uleiul de masline potenteaza efectele sapunului asupra pielii si este foarte bun pentru persoanele care au probleme de transpiratie. Sunt multe cazuri in care dusurile nu dau randament pentru persoanele cu afectiuni sudoripare si, tocmai de aceea, este recomandata o imbaiere cu ulei de masline inainte de baia propriu zisa.

De asemenea, uleiul de masline este recomandat si pentru problemele capilare. Spala-te cu ulei de masline pe cap inainte sa aplici samponul: dispare matreata si parul tau devine mai fin la atingere.

Demachiantul perfect

Multa lume crede ca acest ulei blocheaza porii, insa specialistii in cosmetica sustin contrariul, mai ales ca exista ca o serie de creme facute pe baza de ulei de masline. Uleiul curata bine porii de fondul de ten si pudra.

Creste-ti unghiile!

Daca unghiile tale cresc greu, foloseste ulei de masline si un tampon de vata. Freaca bine unghiile dupa ce te-ai spalat pe maini, mai ales la baza acestora (locul de unde cresc, de fapt). In numai 5 zile vei vedea ca unghiile tale sunt mai mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top