Connect with us

Revistateo.ro

O baie fierbinte la finalul zilei nu poate decat sa te scape de stres, sa ofere relaxare si o stare de bine. Iar daca mai adaugi cateva ingrediente in apa, pentru a scapa de toxine, atunci nu poate decat sa te bucure.

Detoxifiere

Cum scapi de stres si iti detoxifiezi corpul intr-o zi

O baie fierbinte la finalul zilei nu poate decat sa te scape de stres, sa ofere relaxare si o stare de bine. Iar daca mai adaugi cateva ingrediente in apa, pentru a scapa de toxine, atunci nu poate decat sa te bucure.

Stresul este principala cauza a unei stari de apatie, dar si de boala. Daca nu se iau masuri rapide, atunci situatia se agraveaza.

In sezonul rece, atunci cand apar in special virozele respiratorii si un deficit de vitamine, trebuie sa iei masuri imediate.

Iata cum te poti relaxa imediat, cu o baie calda, care iti curata corpul si te scapa de toxine.

Ai nevoie de:

– 1 lingura de acid malic
– o cana de sare amara (sare Epson)
– 1 cana de argila
– 2-3 crengute de rozmarin proaspat ori uscat. Daca nu ai, poti pune cateva picaturi de ulei esential;
– 3-5 picaturi de ulei esential de scortisoara
– 3-5 picaturi de ulei esential de lavanda.

Cum scapi de stres cu ajutorul unei bai relaxante

Se amesteca foarte bine toate ingredientele si se pun in apa calda. Se sta cel putin 20 de minute in aceasta apa calda, pana la gat. In acest timp, se inhaleaza pe nas si se expira pe gura.

Se repeta aceasta procedura de mai multe ori, iar inca de la prima utilizare vei observa o imbunatatire a starii generale.

Unele studii clinice au indicat ca acidul malic reduce sechelele ischemice. De asemenea, reduce tensiunea arteriala, reduce durerile cauzate de fibromialgie si este folosit in tratamentele dentare pentru curatarea si pregatirea dintilor pentru plombare. In plus, este adaugat in bauturi si produse alimentare pentru a scadea PH-ul si pentru a oferiun gust acrisor.

Se gaseste de cumparat de la magazinele cu produse naturiste.

Sarea Epson sau sulfatul de magneziu, cum i se mai spune, se obtine prin evaporarea apei minerale sau a apei de mare. Pe scurt, reduce stresul, durerile si crampele musculare, previne formarea de cheaguri de sange, relaxeaza corpul si mintea, infrumuseteaza tenul, picioarele si parul.

Masajul cu 2 lingurite de sare amara dizolvate intr-un pahar cu apa calduta elimina punctele negre, curata porii si improspateaza pielea. Mai mult, doua grame de sare Epsom amestecata cu doua lingurite de suc de lamaie da volum parului.

Articole pe aceeasi tema:

Detoxifiere cu masline, varza si morcovi

Ce presupune detoxifierea de zahar

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top