Connect with us

Revistateo.ro

Stresul poate distruge viața intimă

Stiri

Stresul poate distruge viața intimă

Știai că stresul poate distruge viața intimă? De asemenea, este de vină pentru apariția mai multor probleme, atât la nivel fizic, cât și psihic. Iată cum stresul îți poate distruge viața de cuplu. Poate avea efecte nocive asupra activității sexuale.

Stresul poate distruge viața intimă

Stresul poate duce la divorț. “Dacă unul dintre parteneri, din cauza stresului, ajunge să îşi inhibe dorinţele sexuale, celălalt se va simţi lezat. Şi, de cele mai multe ori, în loc să ajute, mai degrabă reproşează, ceea ce creşte nivelul de stres la un nivel la care se poate gândi la divorţ. Despărţirea poate fi văzută ca singura soluţie de ambii parteneri. Primul pentru că nu se simte înţeles, iar cel de al doilea pentru că nu se simte satisfăcut’’, a spus psihologul Constantin Cornea pentru csid.

Poate duce la infidelitate. Uneori, din cauza stresului apar problemele în cuplu. Astfel, unul dintre parteneri, sau poate chiar amândoi, ar putea căuta în brațele altei persoane ceea ce celălalt partener nu mai oferă.

CITEȘTE ȘI: Secretele sexuale ale bărbaților. Iată cum îi poți da gata! Nu știai de punctul 2

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex

Cuplul poate rămâne fără moștenitori. Dorința de a avea copii poate să dispară din cauza vieții sexuale nesatisfăcătoare. “Sau, din contră, poate face de exemplu partenera să se gândească că este cazul să dea naştere unui copil, considerând că acesta va remedia problemele din cuplu. Dacă nu reuşeşte să le remedieze, măcar să aibă un alt obiect al dorinţei sale, căruia să îi împărtăşească din sentimentele ei şi care să îi răspundă pe măsură”, a mai spus psihologul pentru sursa menționată anterior.

Ți se pot schimba și perspectivele în carieră. “O persoană nesatisfăcută va fi mai nervoasă, mai irascibilă, va deveni mai agresivă sau mai depresivă. Şi uneori, aceste comportamente pot deveni incompatibile cu jobul respectiv, iar angajatorul renunţă la angajatul problemă”, a mai spus psihologul Constantin Cornea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top