Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale

Cosmetica

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale

Ridurile reprezinta cea mai mare problema a femeilor trecute de 40 de ani, insa ele pot aparea cu mult inainte de aceasta varsta. Ridurile nu tin cont de varsta pe care o ai, ci de stilul tau de viata, de alimentatie, de armonia din jurul tau, de cat de odihnite sunt celulele fetei tale si creierul.

Expertii in cosmetica recomanda tot felul de tratamente anti-riduri, iar majoritatea dintre acestea se bazeaza pe fructe si legume.

Cu siguranta ai auzit de creme anti-rid cu extract de papaya sau cremele hidratante pe baza de castraveti. Ce ai zice daca ai incerca niste sucuri naturale pentru hidratarea si regenerarea tenului tau?

Expertul in frumusete Mariana Gomez Morales recomanda anumite alimente pentru tratarea imperfectiunilor pielii. Aceasta sustine ca ridurile dispar cu ajutorul anumitor alimente in doar cateva zile, scrie salud180.com.

Cum scapi de riduri cu sucuri naturale

1. Sucul de sparanghel

Ai nevoie de 8 legaturi de sparanghel, o jumatate de cana de suc de rosii si apa oxigenata. Combina aceste trei lichide si spala-te pe fata. Insista asupra zonelor fetei unde ti-au aparut cele mai multe riduri. Spala-te de trei ori pe zi cu sucul de sparanghel si ridurile tale vor fi atenuate in cateva saptamani.

2. Suc de ananas, mar si ghimbir

Ai nevoie de zeama de la un ananas mediu, o jumatate de mar si 3 lingurite de ghimbir. Combina cele trei elemente si aplica masca cu atentie pe fata. Nu doar ca vei scapa de riduri, dar dimineata nu te vei mai trezi cu cearcane dupa un somn obositor.

3. Suc de morcovi, spanac si mar

Ai nevoie de 3 morcovi pisati (poti sa ii faci piure), un pumn de frunze de spanac si o jumatate de mar verde. Aplica masca seara, inainte de culcare si las-o la actionat timp de 15-20 de minute. Fa asta in fiecare zi si vei spune adio ridurilor in doar o saptamana!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top