Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te faci frumoasa cu metoda coreeana

Cosmetica

Cum sa te faci frumoasa cu metoda coreeana

Femeile din Coreea de Sud sunt renumite pentru tenul lor perfect. Despre coreence si japoneze se spune ca nu imbatranesc niciodata. Oricat te-ai stradui sa le numeri ridurile, nu vei gasi niciunul. Dar ce fac ele atat de special incat isi mascheaza varsta? Am aflat cateva trucuri pe care ti le prezentam mai jos.

Actrita sud-coreeana Go Hyun Jung a publicat in anul 2011 trucurile ei de frumusete, iar de mai bine de 5 ani, acestea au devenit trenduri in industria beauty.

Cum sa te faci frumoasa cu metoda coreeana

1. Cum trebuie sa te hidratezi corect

Uita de apa calda cand te speli pe fata. Alege apa cat mai rece pentru a da viata celulelor fetei. De asemenea, e bine ca in timpul zilei sa bei minimum doi litri de apa si sa te stropesti din cand in cand cu apa rece pe fata sau sa tii cuburi de gheata pret de un minut cand ai timp liber.

2. Curata-ti tenul cu ulei de cocos

Desi nuca de cocos nu este o ‘specialitate’ a Coreei, femeile din aceasta tara o folosesc inteligent. Uleiul de nuca de cocos este accesibil oricui. Curata-ti tenul cu ulei de cocos timp de 4 minute, dupa care foloseste vata pentru a indeparta uleiul, iar in urmatoarele 4 minute, hidrateaza-l cu un ceai rece.

CITESTE SI: Secrete de frumusete de la englezoaice. Ce fac acestea cu ovazul si smantana pentru tenul lor

3. Nu uita de zona gatului

Foloseste crema hidratanta pentru fata si pentru zona gatului si decolteu. Aceasta parte a corpului iti poate trada varsta chiar daca ai un ten perfect.

4. Fa exercitii pentru piele

Poate parea o gluma, insa acestea iti intind tenul si eviti orice blocare a porilor. Spune „Ma Me Mi Mo Mu” de 10 ori pe zi si fii cat mai expresiva cand faci asta.

5. Nu folosi mult sampon pentru par

Nu iti sufoca podoaba capilara cu prea mult sampon. Mai bine spala-l cu apa rece daca obisnuiesti sa iti cureti zilnic parul. Foloseste samponul o data pe saptamana. E suficient.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top