Connect with us

Revistateo.ro

Cum să scapi de punctele negre de pe buze

Cosmetica

Cum să scapi de punctele negre de pe buze

Punctele negre din zona buzelor sunt cel mai greu de îndepărtat, deoarece aceasta este o zonă extrem de sensibilă. Când vine vorba despre nas sau alte zone ale feței unde apar aceste mici imprefecțiuni, există o mulțime de variante pentru a scăpa de ele, însă buzele sunt mult mai sensibile și nu multe tratamente se potrivesc pentru această zonă. Iată câteva remedii delicate cu buzele tale!

1. Sucul de lămâie. Are un efect astringent și curăță în pronfuzime pielea delicată a buzelor. Aplică 3-4 picături și maseaza timp e 2 minute. Clăteste-te apoi cu apă caldă.

2. Oțetul din cidru de mere. Acest remediu previne apariția punctelor negre și a petelor. Înmoaie o dischetă demachiantă în oțet din cidru de mere și tamponează zona buzelor timp de 1 minut.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM POȚI SCĂPA DE COȘURI PESTE NOAPTE

3. Vitamina C. Consumul de vitamina C previne apariția punctelor negre, a petelor și a dezhidratării. Consumați citrice și ceai de lămâie cât mai des.

4. Glicerina. Tratamentul cu glicerină hidratează buzele și previne apariția punctelor negre. Câteva petale de trandafir înmuiate în glicerină și aplicate pe buze sunt o soluție extrem de eficientă.

5. Căpșunile. Zdrobește 2 căpșuni și masează pielea buzelor cu ele. Semințele lor vor exfolia în profunzime, pielea va rămâne catifelată și cu o aromă dulce și plăcută.

6. Exfoliant din zahăr. Îndepărtează celulele moarte și le oferă buzelor o nuanță roz naturală și luminoasă. Se amestecă 2 picături de suc de lămâie cu zahăr și puțin ulei de măsline și se maseaza foarte ușor buzele. Vei fi uimită de rezultat.

7. Pastă din curcumă și nucșoară. Acționează ca un dregresant și curăță în profunzime. Îndepărtează petele și punctele negre și lasă pielea fină și hidratată. Fă o pastă din pudră de curcumă, nucșoară măcinată și o linguriță de ulei de cocos. Maseaza buzele cu delicatețe timp de 2 minute și apoi clătește cu apă caldă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top