Connect with us

Revistateo.ro

Cum să prepari un demachiant natural pentru zona ochilor!

Cosmetica

Cum să prepari un demachiant natural pentru zona ochilor!

Pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă și deseori devine greu să o îngrijești. Dacă ești mai sensibilă de fel, cel mai probabil ai întâmpinat deja numeroase probleme și ai încercat mai multe produse de curățare și de îndepărtare a machiajului. Multe dintre ele nu dau randament, așa că ne-am gândit să îți oferim și o soluție naturală, care nu agresează pielea fină, ci o întărește cu ajutorul ingredientelor incredibile.

CITEȘTE ȘI: TRATAMENT CU FLORI DE SALCÂM PENTRU UN PĂR PERFECT

Tenul are nevoie de îngrijire potrivită, în funcție de nevoile sale. De aceea trebuie să acorzi o atenție sporită demachierii, hidratării și exfolierii. Este indicat ca toate produsele care conțin ingrediente chimice să fie aplicate cu grijă, evitând zona ochilor și a buzelor. Pielea din aceste zone răspunde mai rapid la aceste ingrediente și astfel ridurile se formează mair apid și inflamațiile nu întârzie să apară. De câte ori nu te-ai demachiat cu șervețele umede sau loțiuni și ai mers la somn cu ochii roșii?

De aceea este important să folosești produse naturale, măcar când vine vorba de aceste zone sensibile. Iată un demachiant extrem de eficient care poate fi preparat rapid, chiar în confortul casei tale, din ingrediente benefice! Ai nevoie de:

– 2 linguri de unt de avocado

– o lingură de gel de aloe vera

– o lingură de ulei din sâmburi de struguri

– o jumătate de linguriță de ceară de albine

Tot ce trebuie să faci este să pui untul de avocado și ceara de albine într-un vas din pyrex pe care să îl lași câteva secunde la cuptorul cu microunde. După ce s-au topit ingredientele, se lasă să se răcorească 1 minute și se adaugă gelul de aloe vera și uleiul din sâmburi de struguri. Se amestecă bine și se toarnă compoziția într-un recipient curat, dezinfectat. Se lasă la răcit și se utilizează ori de câte ori este nevoie. Păstrează acest demachiant într-un loc răcoros, ferit de soare și bucură-te de proprietățile sale miraculoase!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top