Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți pregătești pielea pentru plajă

Frumusete

Cum îți pregătești pielea pentru plajă

Pielea ta are nevoie de atenție maximă în acest sezon. Știm cu toții că ai nevoie de protecție solară pe tot parcursul anului, însă acum mai mult ca niciodată. Pentru că te asigura că vei avea o piele sănătoasă, strălucitoare și frumos bronzată ghidează- te după următoarele sfaturi!

CITEȘTE ȘI: VIDEO. CUM SĂ SCAPI ÎN MOD SIGUR DE PUNCTELE NEGRE

Hidratarea este extrem de importantă. Știm că ea vine în primul rând din interior. Bea cel puțin 2-3 litri de apă în fiecare zi și condumă multe fructe și legume cu un conținut ridicat de apă. Printre acestea se numără pepenele, fructele citrice, castraveții și roșii. Nici cremele intens hidratante nu ar trebui să îți lipsească. Pentru ca pielea bronzată să nu se cojească și să nu te pătezi, este foarte important să menții elasticitatea pielii și un nivel echilibrat de umezeală a acesteia.

Începutul verii este perioada ideală pentru exfolierea profundă. Este timpul să îndepărtezi toate celulele moarte și pielea uscată. Există numeroase rețete pe care le poți prepara chiar în confortul casei tale și care te vor ajuta să ai o piele curată și catifelată. Ingredientele naturale sunt cele mai indicate. Totodată, nu uita că este esențial să îndepărtezi firele de păr nedorite. Dacă știi că ai pielea sensibilă, este indicat să eviți aparatul de ras și să optezi pentru ceară sau cremă.

Soarele poate spori priducția de uleiuri naturale ale pielii. De aceea este important să controlezi pe cât posibil acest lucru. Oferă-i tenului tipul potrivit de îngrijire, în funcție de nevoile sale. Alege produse care să echilibreze nivelul de umezeală din piele fără să îți afecteze producția de sebum. Chiar dacă ai tenul gras, trebuie să folosești în continuare cremă hidratantă. Secretul este ca aceasta să aibă o formulă pe bază de apă, pentru a nu îngreuna pielea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top