Connect with us

Revistateo.ro

Cum are grija Sorana Darclee de tenul ei

Cosmetica

Cum are grija Sorana Darclee de tenul ei

Sorana Darclee detine reteta pentru a avea un ten perfect! Fosta membra a trupei A.S.I.A. le-a dezvaluit fanilor ce face de nu are cosuri si riduri.

Vedeta a scris pe pagina personala de Facebook, Sorana Darclee Mohamad, reteta pe care o aplica pentru a avea tenul fin tot timpul. Aceasta masca de detoxifiere a tenului contine cateva ingrediente accesibile.

Ingredientele pentru un ten perfect. Reteta Soranei ex-A.S.I.A.

Sare de Himalaya – doua lingurite;
Suc de lamaie de la o jumatate de lamaie.

Le amestecam si cu o discheta demachianta masam fata timp de 3 minute. Ferim zona ochilor. Indepartam cu apa calduta si apoi folosim crema obisnuita sau ulei de argan/migdale”, a scris Sorana pe reteaua de socializare.

Cantareata are o solutie si pentru buze.

„Ingrediente pentru spa de buze:

Bomboane marunite;
Ulei de nuca de cocos.

Masam usor buzele cu degetul sau cu ajutorul unei periute de dinti timp de 1 sau 2 minute. Indepartam cu apa calduta si aplicam balsamul obisnuit de buze. Daca vreti, puteti pastra produsul intr-un ou din plastic, tinut la frigider”, a mai scris Sorana.

Ce proprietati are sarea de Himalaya

Tratamentele cu sare de Himalaya au impanzit retelele de socializare in ultimii doi ani. Tot mai multe staruri de la noi si din strainatate o recomanda pentru sanatate si in tratamentele cosmetice. Sarea de Himalaya este un veritabil aliment minune, are efecte energizante si detoxifiaza. Aceasta sare poate fi adaugata in mancare, dar si in produsele cosmetice. Este plina de minerale, iar continutul ridicat de sodiu si clor previne imbatranirea si curata bine tenul.

CITESTE SI: De ce sa bei in fiecare dimineata apa cu sare de Himalaya!

Sarea de Himalaya are rolul de a mentine un nivel optim de apa in organism si ajuta in acest mod la buna functionare a tuturor organelor. Magneziul din acest tip de sare, extrasa din Muntii Himalaya din Pakistan, previne crampele musculare. De asemenea, consumul sarii creste rezistenta sistemului osos si intervine activ in procesul de digestie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top