Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă bei apă caldă cu sare pe stomacul gol

Naturiste

Ce se întâmplă dacă bei apă caldă cu sare pe stomacul gol

Atât apa cât și sarea sunt două elemente esențiale pentru sănătate. Când vorbim despre consumul de sare însă trebuie să avem mare grijă.

Vă spunem în acest articol care sunt beneficiile consumului de apă călduță cu puțină sare pe stomacul gol!

Apă caldă cu sare pe stomacul gol – beneficii

Când vorbim despre sare, trebuie să precizăm că și aici există mai multe tipuri, iar sărurile din comerț nu sunt toate benefice pentru sănătate. Cea mai recomandată este sarea de Himalaya sau în general sarea nerafinată.

La fel ca făina și zahărul, și sarea procesată consumată ani la rând poate deregla complet hormonii și duce la instalarea unor afecțiuni severe. Acum că știm această realitate confirmată de studii științifice făcute de zeci de ani, să explicăm și de ce e bine să consumăm din când în când apă sole sau apă sărată.

CITESTE SI: Detoxifierea rinichilor, posibilă cu aceste băuturi?

Nu ignora aceste SEMNE DE PE LIMBA! Anunta ca ficatul este PLIN DE TOXINE

În primul rând, apa sărată filtrată natural conține peste 80 de minerale (mai ales în cazul sării de Himalaya).

Ionii pozitivi din sarea de Himalaya (sau din orice tip de sare nerafinată) înconjoară ionii negativi din moleculele de apă și viceversa. Se crează o sarcinp electrică absorbită de organism. Practic, apa nu mai este apă și sarea nu mai este sare.

Se transmit semnale electrice celulelor și curăță rinichii. Plus de asta, această combinație pe stomacul gol ajută și la menținerea fluidelor din organism.

Acest amestec atât de banal (apă cu sare) ajută la digestie, e recomandat pentru o detoxifiere atentă și contribuie din plin la sănătatea oaselor.

În mod surprinzător, dermatologii au descoperit că sarea de Himalaya cu apa remineralizează complet toate organele. Contribuie la hrănirea în profunzime a straturilor secundare ale pielii, eliminând astfel eczemele și coșurile de la rădăcină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top