Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu apă caldă. Slăbești până la 18 kilograme

Cura de Slabire

Dieta cu apă caldă. Slăbești până la 18 kilograme

Sunt persoane care au încercat zeci de diete. Din păcate, nu orice dietă este bună pentru oricine, mai ales dacă se confruntă cu anumite probleme.

Probleme ale stomacului, problemele endocrine, dar vârsta pot contribui la insuccesul unei diete. Specialiștii recomandă ca înainte de a ține orice dietă să faci un control de rutină, pentru a vedea dacă tu ai voie să o urmezi. Astfel previi anumite probleme viitoare și te bucuri din plin de centimetrii scăzuți, dar și de kilogramele în minus.

O farmacistă japoneză care a ținut o dietă cu apă călduță spună că a slăbit 18 kilograme. Aceasta susține că rezultatele încep să se vadă încă din prima zi.

Dieta presupune să mănânci o banană la micul dejun şi să bei apă călduţă pe tot parcursul zilei. Rezultatele încep să se vadă după primele două săptămâni.

Citește și: Cel mai puternic remediu pentru tratarea ficatului, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Ai voie să mănânci mai mult de o banană la micul dejun, însă evită să mănânci altceva. Dacă nu poţi consuma banane din diverse motive, poţi opta pentru oricare alt fruct, măr, pară, grapefruit. Dacă simţi că nu te-ai săturat, aşteaptă 15 minute, după care poţi mânca orice doreşti, dar alege mereu porţii mici și mâncăruri ușoare, pentru a nu îngreuna digestia.

Prânzul şi cina le poţi lua aşa cum faci de obicei, ideal ar fi să fie la ore fixe. Încearcă să eviţi, totuşi, să iei cina după ora 18.00 şi consumă alimente care să nu fie prăjite sau gătite în exces, informează realitatea.net.

Citește și: Dieta Thonon. Slăbești 10 kilograme în 14 zile. Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi

La capitolul băuturi, ai voie să bei ca în timpul zilei să bei doar apă călduţă, cu înghiţituri mici. Nu apă rece și nici fierbinte. Apa călduță va stimula digestia. Este binecunoscut faptul că japonezii consumă mult ceai călduț, așa că încearcă să bei și apa astfel.

După primele 15 ore de dietă. poţi lua o gustare dulce, precum o bucățică de ciocolată neagră sau niște biscuiţi dietetici. Nu abuza, însă, de cantitate.

Mic dejun: o banană, un grepfrut, o omletă, o ceaşcă de ceai verde.

Prânz: 2 ouă fierte, o salată cu verdeaţă, morcovi, ceapă, brooccoli şi roşii.

Gustare: iaurt, o mână de nuci.

Cină: morcovi sau cartofi fierţi sau gătiţi fără ulei şi piept de pui la grătar.

Combină alimentele inteligent și evită pe cât posibil să combini carbohidrați cu proteine și cu amidon. Niște piept de pui la grătar și cu niște legume trase la tigaie vor fi mai mult decât suficiente pentru a nu îți mai fi foame până a doua zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top