Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum a slăbit Viorica de la Clejani cu ajutorul unui suc delicios

Viorica de la Clejani și-a schimbat stilul de viață și totul a început cu alimentația. Dorind să slăbească, artista muzicii lăutărești a dat-o pe obiceiuri sănătoase.

„În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum.

Am auzit și eu de un suc cu sfeclă rostie, un măr, un morcov, puțină țelină. Și de n-am băut la suc din ăsta!!! Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat un pic alimentația din viața mea”, a declarat Viorica de la Clejani într-un interviu pentru Antena 3.

„Ioniță nu știa că eu obișnuiam să cobor în bucătărie la două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mai spus amuzată cântăreața.

„Am făcut foamea la greu. Am fost bolnăvioară, nu prea ma laud eu. Mă cam doare ficatul. Singura mea carne preferată e porcul.

CITESTE SI: Cum a slăbit Cristina Șișcanu 20 de kilograme

Am renunțat și nu am mai mâncat. Am dornit nemâncată. Am băut cu apă. Am băut un suc din sfeclă, măr și telină. M-am simțit bine. Nu am mai mâncat noaptea”, a mai spus vedeta.

În 2016, Viorica a făcut entorsă

„Mi-am pus o fasa elastica, imi tine piciorul bine. Nu pot sa stau normal, eu as vrea sa stau asa. Aseara am fost la o petrecere foarte frumoasa si, in timpul ei, m-am dezechilibrat si am calcat gresit si rotula mi s-a dus invers.

Trebuie sa stau lungita in pat cu piciorul in sus. Am simtit ceva aici, sub genunchi, si, dupa ce mi-am terminat treaba si am ajuns acasa, m-am pus in pat si am adormit.

Dar din somn m-a luat, am inceput sa plang ca un copil mic. Si singura nu aveam niciun unguent in casa. M-am dus la Ionita: ‘Trezeste-te ca ma doare de nu mai pot’. M-am dus la spital, mi-a zis sa stau la pat 10 zile, dar nu am cum”, a declarat cantareata de muzica lautareasca la Antena Stars

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top