Connect with us

Revistateo.ro

Viorica de la Clejani a primit avertisment de la medic

Stiri

Viorica de la Clejani a primit avertisment de la medic

Melodia Stelei Popescu, potrivit careia „barbatilor le plac femeile plinute” nu se aplica in orice casnicie. In familia Clejanilor sunt mari probleme dupa ce Ionita a vorbit cu un medic nutritionist pentru a-i tempera poftele culinare Vioricai.

De doi ani de zile, Viorica are interdictie la o serie de alimente, iar Ionita se opune dorintelor sale culinare pentru ca se gandeste la sanatatea sa.

„Sunt revoltata!”

„Am venit sa ma spovedesc. De doi ani, eu nu mai voie sa mananc carne de porc, mananc numai pui. Sunt suparata rau. Frigiderul meu e gol, plange. Daca ar fi dupa el, nu am mai manca nimic. Cand m-a luat eram slaba ca o caprioara, eu vreau sa mananc ce imi place. Dar el nu imi mai da voie sa mananc.

Sunt revoltata! Vreau sa ma duc la Protectia Consumatorului! Nici struguri nu-mi mai da voie sa mananc. A gasit un nutritionist care l-a innebunit”, a rabufnit Viorica, scrie wowbiz.ro.

Ionita sustine ca Vioricai nu ii mai vin hainele, iar in casa lor doar ea mananca. „Vreau sa nu mai puna atata pret pe mancare, nu doar asta conteaza in viata”, a spus cantaretul.

Ionita de la Clejani a reusit sa slabeasca foarte mult in ultima vreme, insa sotia lui, Viorica, nu este facuta pentru diete draconice. Cu toate acestea, cei doi se iubesc, iar printre micile certuri de cuplu, se strecoara suficienta armonie si se impaca imediat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top