Connect with us

Revistateo.ro

Viorica de la Clejani a facut entorsa in timpul unui spectacol

Stiri

Viorica de la Clejani a facut entorsa in timpul unui spectacol: „Am simtit ceva, aici, sub genunchi”

Nu e usor sa fii artist, iar asta o stie foarte bine Viorica de la Clejani, care, recent, a suferit o entorsa in timpul unui spectacol. Starea ei fizica a tinut-o 10 zile la pat.

Daca vedeta s-a gandit la sanatatea ei inainte de toate, sotul cantaretei, Ionita, nu ar putea renunta la spectacole, a declarat acesta aseara in emisiunea „Rai da’ buni” de la Antena Stars.

„Mi-am pus o fasa elastica, imi tine piciorul bine. Nu pot sa stau normal, eu as vrea sa stau asa. Aseara am fost la o petrecere foarte frumoasa si, in timpul ei, m-am dezechilibrat si am calcat gresit si rotula mi s-a dus invers. Trebuie sa stau lungita in pat cu piciorul in sus. Am simtit ceva aici, sub genunchi, si, dupa ce mi-am terminat treaba si am ajuns acasa, m-am pus in pat si am adormit.

Dar din somn m-a luat, am inceput sa plang ca un copil mic. Si singura nu aveam niciun unguent in casa. M-am dus la Ionita: ‘Trezeste-te ca ma doare de nu mai pot’. M-am dus la spital, mi-a zis sa stau la pat 10 zile, dar nu am cum”, a declarat cantareata de muzica lautareasca la Antena Stars, noteaza spynews.ro.

Viorica si Ionita de la Clejani formeaza o trupa de muzica de petrecere. Acestia canta atat piese din folclorul romanesc, dar pun in scena si propriile lor compozitii. Taraful de la Clejani este cunoscut pentru modul inedit in care a popularizat muzica lautareasca, combinand-o cu elemente de bass electric, percutie sau cor patriarhal.

Formatia este cunoscuta atat in tara, dar mai ales afara. Viorica si Ionita de la Clejani au cantat la Opera Garnier, Paris, la Perpignan, iar printre vedetele internationale cu care s-au intalnit si de a caror apreciere s-au bucurat se numara Viper Room, Johnny Depp, Vehudi Menuhin sau Vanessa Paradis. In anul 2004, au cantat la Premiile MTV Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top