Connect with us

Revistateo.ro

Viorica de la Clejani a slăbit cu ajutorul unui suc pe care și-l prepară zilnic acasă

Cura de Slabire

Viorica de la Clejani a slăbit cu ajutorul unui suc pe care și-l prepară zilnic acasă

Viorica de la Clejani a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Din această cauză, artista a fost nevoită să facă niște schimbări radicale.

Soția lui Ioniță de la Clejani a dezvăluit că a apelat la un suc minune pe care l-a consumat în cantități uriașe. Nu după mult timp de când a început să îl consume, aceasta a început să se simtă mult mai bine.

Pe lângă faptul că a slăbit, Viorica de la Clejani este mult mai sănătoasă acum de când are mai puține kilograme.

Citește și: Viorica de la Clejani nu crede in astrologie

Aceasta recunoaște că înainte mânca la ore nepotrivite, iar acest lucru s-a văzut imediat. Pentru ca soțul să nu afle că aceasta mănâncă, mergea la două noaptea în bucătărie. În schimb, Ioniță a slăbit foarte mult în ultimii ani și a încercat să le insufle și membrilor familiei sale aceste obiceiuri ale sale.

„În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de sucul acela din sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta.

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viața mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv.

Viorica a recunoscut că are operații estetice

În urmă cu câteva zile, artista a recunoscut că are mai multe operații estetice și că îl roagă și pe soțul său să apeleze la botox pentru a scăpa de riduri.

„Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea. Îi spun soţului meu de trei zile să-mi cumpere un inel şi nici măcar nu m-a băgat în seamă. Margherita îmi dă doar mie şi tatălui ei explicaţii. Fata mea nu are multe operaţii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Drăguşanu şi Adriana Bahmuţeanu (…) Margherita are iubit, dar nu trebuie să spună cine e”, a afirmat Viorica de la Clejani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top