Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Margherita de la Clejani, implicată într-un accident rutier

Margherita de la Clejani, fiica celebrei cântărețe Viorica a fost implicată într-un accident rutier, anunță presa mondenă.

Mașina în care se afla fata Clejanilor a intrat într-un alt autoturism, conform primelor informații de la fața locului.

Tânăra artistă a tras o sperietură soră cu moartea. Aceasta a pierdut controlul volanului în timp ce evita o groapă de pe șosea.

Autoturismul în care se afla fiica Vioricăi are bara avariată. Din fericire, fata se simte bine și este teafără deci în urma accidentului.

Margherita bate țara pentru a fi aproape de fani

„A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

CITESTE SI: Medicul de la Exatlon, primele declarații despre accidentările concurenților

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Papadopol

Mama Margheritei a primit avertisment de la doctori, apoi a slăbit enorm

Melodia Stelei Popescu, potrivit careia „barbatilor le plac femeile plinute” nu se aplica in orice casnicie. In familia Clejanilor sunt mari probleme dupa ce Ionita a vorbit cu un medic nutritionist pentru a-i tempera poftele culinare Vioricai.

„Am venit sa ma spovedesc. De doi ani, eu nu mai voie sa mananc carne de porc, mananc numai pui. Sunt suparata rau. Frigiderul meu e gol, plange. Daca ar fi dupa el, nu am mai manca nimic. Cand m-a luat eram slaba ca o caprioara, eu vreau sa mananc ce imi place. Dar el nu imi mai da voie sa mananc”, declara în 2016 vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top