Connect with us

Revistateo.ro

Margherita de la Clejani se iubește cu Aslan Sadeghi

Noutati

Margherita de la Clejani se iubește cu Aslan Sadeghi

Margherita de la Clejani se iubește cu Aslan Sadeghi. S-a aflat adevărul, deși cei doi au negat că sunt împreună. Cei doi formează un cuplu. Au fost văzuți împreună în ipostaze care i-au dat de gol. Acum nu mai există dubii.

Un nou cuplu în showbizul românesc! Margherita de la Clejani și Aslan Sadeghi sunt împreună

Margherita de la Clejani și Aslan Sadeghi formează un cuplu. Deși artista a negat zvonurile legate de relaia lor, acum nu mai există dubii. S-au filmat într-o ipostază intimă, iar acum este clar că sunt împreună. Cântăreața și afaceristul sunt aproape mereu împreună. Se și alintă „puiul meu”.

De câteva luni au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi împreună. Însă artista a negat totul. Acum, însă, a postat un videoclip în care se vede foarte clar că ea și Aslan Sadeghi au o relație. Acum este clar că cei doi se iubesc.

CITEȘTE ȘI: Margherita de la Clejani, implicată într-un accident rutier

CITEȘTE ȘI: David și Victoria Beckham, împăcare surpriză după ce erau la un pas de divorț

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Ce spun vedetele despre asta?

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? După ce au apărut în presă zvonuri legate de sfârșitul relației celor doi, s-a aflat adevărul. Victoria l-a sunat imediat pe soțul ei după ce au apărut zvonurile. Nimeni nu știe cine a lansat vestea, însă cele două vedete au lămurit situația.

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Vedetele au spus adevărul
Reperezentanții cuplului au negat orice scandal. Mai mult decât atât, se pare că Victoria l-a sunat pe soțul ei imediat ce a aflat ce se spune despre căsnicia lor.

Conform purtătorilor de cuvânt al cuplului, Vicotia și David Beckham s-au amuzat copios pe seama zvonurilor legate de divorț. După ce a aflat ce se spune despre ei, Victoria Beckam l-a sunat imediat pe soțul ei și l-a întrebat dacă divorțează de ea. Celebrul cuplu s-a amuzat copios pe seama lucrurilor care se spun despre ei. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top