Connect with us

Revistateo.ro

Modelul Chanel Iman va avea o fetiță

Noutati

Modelul Chanel Iman va avea o fetiță

Modelul Chanel Iman va aduce pe lume o fetiță. Ea și soțul ei sunt fericiți și așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei rețele de socializare.

Modelul Chanel Iman va aduce pe lume o fetiță

Chanel Iman și soțul ei, Sterling Shepard, vor deveni părinți. Așteaptă cu nerăbdare momentul în care va veni pe lume copilul lor. Se pare că cei doi vor deveni păriții unei fetițe. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

Modelul s-a căsătorit la începutul anului. Are 27 de ani, iar soțul ei are 24 de ani. Așa cum am menționat anterior, ea este model, iar el este fotbalist american. Chanel a postat pe o rețea de socializare o imagine. Acolo scria că ea și soțul ei vor avea o fetiță. Femeia este pe jumătate coreeană, pe jumătate african-americană.

Sarcina a fost anunțată pe data de 13 mai. Acum, modelul și-a anunțat fanii că ea și soțul ei vor avea o fetiță. Chanel a declarat pentru People, potrivit viva.ro: „Povestea noastră continuă pe măsură ce așteptăm nașterea copilului. Și cum dragostea noastră crește pe zi ce trece, eu și Sterling abia așteptăm să o împărtășim cu micuța noastră”.

CITEȘTE ȘI: Hilary Duff este din nou însărcinată

CITEȘTE ȘI: Beyonce este însărcinată?

Se pare că primul trimestru de sarcină a fost mai dificil pentru model. Acum, însă, pare că lucrurile au revenit la normal și se simte mai bine. Frummoasa Chanel radiază în poze. Se vede că este fericită.

Modelul a postat pe o rețea de socializare o imagine în care întinde pe sârmă hăinuțe pentru bebeluși, pentru fetițe. A scris la descrierea pozei că este pregătită pentru micuța care urmează să vină pe lume în curând.

Este clar că micuța cuplului este așteptată cu emoție și nerăbdare. Și este evident că cea mică va fi iubită de părinții ei care sunt nerăbdători să o cunoască.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top