Connect with us

Revistateo.ro

Combinatia dintre CEAPA si NUCA de COCOS face minuni pentru parul tau!

Par & Coafuri

Combinatia dintre CEAPA si NUCA de COCOS face minuni pentru parul tau!

Ceapa este recunoscuta pentru efectele ei miraculoase in ceea ce priveste ingrijirea parului, iar uleiul de cocos are o multime de beneficii cand vine vorba despre podoaba capilara. Iata cum te ajuta combinatia dintre ceapa si nuca de cocos!

Sucul de ceapa, in combinatie cu uleiul de cocos, stopeaza subtierea si caderea firelor de par si ajuta la estomparea firelor albe. Procesul de albire a parului este cauzat de scaderea numarului de antioxidanti din organism – acestia ajuta la pastrarea pigmentului. Uleiul de cocos ajuta la regenerarea firelor de par si te ajuta sa iti recapeti podoaba capilara bogata, in culoarea sa naturala.

Cum folosesti acest tratament? Combina sucul de la o ceapa (dai pe razatoare ceapa si apoi, cu ajutorul unui tifon steril, vei stoarce sucul) cu o lingura de ulei de nuca de cocos. Aplica tratamentul pe scalp si tine-l pentru 15 minute.

Citeste si: ADEVARAT SI FALS despre PARUL ALB! Cat de repede iti va imbatrani podoaba capilara?

Citeste si: A aplicat coji de cartofi pe par si a scapat de firele de par albe!

Clateste bine parul si spala-l normal cu sampon, pentru a scapa de eventualul miros neplacut cauzat de ceapa. Foloseste acest tratament o data la doua saptamani si vei observa ca firele tale de par se regenereaza si parul alb dispare.

De asemenea, poti sa folosesti uleiul de cocos si pentru a-ti indrepta parul. Maseaza de doua ori pe saptamana parul cu ulei de cocos si vei obtine un fir de par mai puternic, mai neted si mai stralucitor.

Alte remedii impotriva firelor de par albe:

Zeama de lamaie si uleiul de migdale sunt doua ingrediente care iti pot reda culoarea naturala a parului. Uleiul de migdale este bogat in vitamine E, un antioxidant care te ajuta sa previi albirea prematura a parului. Zeama de lamaie are vitaminele B si C, care fac parul mai puternic. Amesteca doua linguri de ulei de masline cu trei linguri de zeama de lamaie, lasa tratamentul pe par timp de jumatate de ora si apoi spala-l normal cu sampon.

Rozmarinul si salvia sunt doua condimente care te ajuta sa scapi de firele albe de par. Fa o infuzie concentrata din aceste doua plante (de preferinta, proaspete) si foloseste-o la fiecare clatire. Vei observa ca parul tau isi recapata nuanta naturala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top