Connect with us

Revistateo.ro

Colantii degrade, tinutele viitorului

Frumusete

Colantii degrade, tinutele viitorului

Odata cu scaderea temperaturilor de afara se schimba si trendurile vestimentare. La moda in perioada aceasta si, asa cum sustin fashionistii, la moda si in anul ce vine sunt colantii degrade.

Ca sa nu iti pierzi stilul invocand frigul, iti prezentam cativa colanti pe care e bine sa ii incerci. Merg in combinatie cu orice articol vestimentar, insa regula de baza este sa se ‘pupe’ din punct de vedere cromatic.

Un designer vestimentar din Seattle pe nume Tiffany Ju si-a dedicat buna bucata din timp pentru a realiza acesti colanti senzationali folosind tehnica degrade. Colantii degrade sunt perfecti pentru o serie de combinatii vestimentare.

CITESTE SI: FOTO. Cum să porți colanții iarna aceasta

CITESTE SI: Ce botine sa-ti pui in picioare iarna asta. GALERIE FOTO

VEZI IN GALERIA DE MAI JOS CEI MAI FRUMOSI COLANTI DEGRADE

Cum sa porti colantii

Colantii nu trebuie sa substituie intotdeauna pantalonii. Multe femei fac aceasta greseala si fac combinatii vestimentare care dau in ridicol. De asemenea, evita sa porti colanti 3/4 sub fusta.

De asemenea, ai grija ca bluza sau fusta sa treaca de solduri pentru a acoperi partea de sus a colantilor. Ai grija si la materialul din care sunt facuti colantii. Evita colantii foarte transparenti cand te pregatesti pentru un eveniment important, o seara de fast, o gala, o petrecere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top