Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai buna masca anti-imbatranire

Cosmetica

Cea mai buna masca anti-imbatranire

Tineretea este ravnita de toate femeile. Ne bucuram de fiecare varsta, insa dorim ca tenul nostru sa fie proaspat si fara riduri mereu. Vrem sa evitam aparitia liniilor fine de pe frunte sau de sub ochi si am face orice pentru asta. Cel mai important lucru ramane interiorul tau. Daca esti tanara pe dinauntru, asta se va vedea pe chipul tau. Un zambet larg este tot ce ai nevoie. Daca totusi vrei sa afli mai multe secrete anti-imbatranire, iata cateva dintre ele: un somn bun si adanc, alimente bogate in nutrienti, multe fructe si legume, multa multa apa. Pe langa toate astea, iti aratam cea mai buna masca anti-imbatranire. O poti face chiar tu, in confortul casei tale.

Ai nevoie de:

– un albus de ou, batut usor

– o lingura de zeama de lamaie

– o lingura de miere de albine naturala (musai naturala)

– doua linguri de iaurt

CITESTE SI: CEA MAI BUNA MASCA NATURALA PENTRU TEN SENSIBIL

Ce trebuie sa faci:

Amesteca foarte bine zeama de lamaie, albusul si mierea de albine. Aplica pasta pe fata si maseaza prin miscari circulare cateva minute. Aplica un strat subtire de iaurt si lasa totul sa actioneze timp la 1o-15 minunte. Clateste-ti fata usor, cu apa calduta si aplica o crema hidratanta sau anti-rid.

Pielea ta va fi mult mai supla si mai fina. Sucul de lamaie actioneaza impotriva ridurilor, in timp ce albusul de ou strange porii dilatati. Mierea hidrateaza pielea din plin si iaurtul este plin de nutrienti care fac bine tenului tau.

Nu uita ca mastile naturale sunt cele mai indicate pentru fata ta. Tratamentele chimice danueaza tenului pe termen lung. Incearca sa iti faci timp pentru putin rasfat acasa la tine si te asigur ca vei arata nemaipomenit! Trebuie doar sa ai putina bunavointa si sa te gandesti la neovile pe care fata ta le are si la toti factorii externi care o deterioreaza.

1 Comment

1 Comment

  1. classygirl

    2014-10-28T12:08:58+02:00 at 2014-10-28T12:08:58+02:00

    mastile naturale sunt cele mai benefice pt ten

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top