Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa faci la 30 de ani ca sa arati bine la 50

Frumusete

Ce trebuie sa faci la 30 de ani ca sa arati bine la 50

Varsta de 30 de ani este printre cele mai frumoase, iar orice femeie trebuie sa se bucure de aceasta perioada din viata ei, dar totusi trebuie sa tina cont si de viitor. Uite ce trebuie sa faci la 30 de ani ca sa arati bine la 50.

Ce trebuie sa faci la 30 de ani ca sa arati bine la 50

1. Controleaza-ti emotiile
Este normal sa intampini si momente dificile in viata, iar consecintele nu sunt tocmai placute: oboseala, stres, ingrijorari. Trebuie sa le controlezi cat mai bine si sa incerci sa privesti partea plina a paharului intotdeauna.

2. Mergi mai mult pe jos
Poate nu ai timp suficient sa faci multa miscare sau sa te duci la sala, asa ca macar incearca sa mergi cat mai mult pe jos. Stii zicala: „mersul pe jos face piciorul frumos”.

Ce trebuie sa faci la 30 de ani ca sa arati bine la 50

CITESTE SI: Ce schimbari sufera zodia ta dupa 30 de ani

CITESTE SI: Ce nu poate ierta niciodata o femeie de 30 de ani

3. Mananca mai sanatos
Daca vrei sa fii intr-o forma de invidiat cand ai 50 de ani, alimentatia sanatoasa este cheia! Renunta treptat la sucurile acidulate si mancarea nesanatoasa. La inceput, va fi destul de greu, dar pe masura ce timpul va trece, iti vei da seama ca te simti mult mai bine, iar silueta ta va avea doar de castigat.

4. Odihneste-te
Somnul este esential pentru sanatate si psihic, deci si pentru aspectul tau fizic. Ai observat cearcanele inestetice care apar dupa o noapte lipsita de somn. Fa-ti un program si fixeaza-ti o ora la care sa te culci, apoi respect-o in fiecare seara. Cand ai timp, poti trage un pui de somn la ora pranzului.

5. Fa-ti analizele
Ai 30 de ani si esti complet responsabila de sanatatea ta, asa ca da fuga la medic si pune-te la punct cu toate analizele necesare. Mai bine previi decat sa combati! Chiar daca nu ai anumite simptome, nu este gresit sa beneficiezi de consultul unui medic.

6. Foloseste cosmetice potrivite varstei
Daca vrei sa arati bine mai tarziu, cand o sa implinesti 50 de ani, este necesar sa ai grija de tenul si corpul tau, asa ca e bine sa folosesti produse de calitate si adecvate tipului de ten si varstei tale. Trebuie sa tii minte ca o piele perfect hidratata si ingrijita te va ajuta sa te mentii tanara mai mult timp.

Sursa foto: www.chatelaine.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top