Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Ce se intampla daca iti speli parul cu patrunjel

Parul unei femei poate fi cartea ei de vizita. Un par neingrijit, cu firele roase si fara stralucire indica multe probleme de sanatate, cea mai acuta fiind lipsa de hidratare a pielii tale.

Motivul pentru care parul tau nu creste atat de repede pe cat ti-ai dori este pentru ca nu ii oferi hrana si confort.

Ce intelegem prin hrana si confort? Hrana = Samponuri si balsamuri naturale, care sa regenereze si sa intareasca firele de par; Confort = Parul trebuie lasat liber, mai ales daca este lung, fara a fi indesat cu agrafe ori mereu prins in coada. Prinsul in coada contribuie la subtierea firului de par.

Lungimea parului da batai de cap multor femei. In acest sens, specialistii in probleme ale parului vin cu o solutie ingenioasa: masca de par cu patrunjel.

Trebuie doar sa fierbi patrunjelul, sa il pisezi si sa il amesteci cu trei linguri de ulei de masline. Aplica aceasta pasta pe radacina firului de par si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute, dupa care clateste cu atentie.

CITESTE SI: Ce spune parul tau despre starea ta de sanatate

CITESTE SI: Urmeaza aceste sfaturi daca vrei sa nu mai ai niciodata parul gras!

Metoda poate fi folosita o data la 7 zile. Dupa numai o luna vei observa ca parul tau capata volum si se prezinta mai puternic si mai rezistent in fata factorilor externi (praf, gaze, frig etc).

Un alt mod prin care poti sa iti faci parul sa creasca este sa te speli pe cap cu otet de mere. Mineralele si enzimele din mere pastrate in otet stimuleaza cresterea parului. Bacteriile si celulele moarte de la baza radacinii, acele coji albe care se formeaza la nivelul scalpului vor fi indepartate cu ajutorul otetului de mere.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top