Connect with us

Revistateo.ro

Mastile cu capsuni te scapa de cearcane si iti refac pielea

Cosmetica

Ce se intampla daca iti masezi fata cu o capsuna

Iata ce se intampla daca iti masezi fata cu o capsuna! Capsunile refac pielea si te ajuta sa scapi de cearcane mai repede decat crezi. Ne aflam in sezonul lor, asa ca pe langa dulceturi si prajituri putem sa le folosim si extern, bucurandu-ne de proprietatile lor uimitoare. Aceste fructe atat de hranitoare ofera pielii nutrientii necesari pentru a se reface rapid.

Daca vrei sa scapi rapid de cearcane, tot ce trebuie sa faci este sa aplici cateva felii de capsuna sub ochi timp de 10-15 minute. Spala-te apoi si utilizeaza o crema hidratanta. Este un truc care va functiona 100% chiar si atunci cand ochii tai sunt foarte obositi, datorita cantitatilor mari de vitamine din capsuni.

CITESTE SI: CUM SA TE DAI CORECT CU DEODORANT

CITESTE SI: S-A UNS PE CAP CU BANANE SI BERE! IATA REZULTATELE IN DOAR 7 ZILE!

Pentru o piele cat mai curata si cat mai sanatoasa apeleaza la mastile cu capsuni pentru exfoliere. Datorita continutului de alfa-hidroxi acizi, capsunile curata in profunzimea stratului de piele fara sa o agreseze. Maseaza-ti fata cu o capsuna taiata in doua, timp de 5 minute. Clateste-te apoi cu apa calda. Pielea va fi mai catifelata si mai curata in doar cateva minute.

Pentru a preveni aparitia ridurilor prepara o masca din doua capsuni pisate cu o furculita, o lingurita de miere de albine si o lingura de suc de lamaie. Aplica masca pe tot tenul, evitand zona ochilor si pe cea a buzelor. Las-o sa actioneze timp de 10 minute si apoi indeparteaz-o cu apa calduta. Aceasta masca este benefica si pentru persoanele cu tenul acneic, deoarece degreseaza usor pielea si o lasa mai curata. Daca simti nevoia poti aplica o crema hidratanta dupa utilizarea ei.

Combina sucul de capsuni cu apa de trandafiri daca iti doresti o lotiune tonica naturala pentru fata. O poti utiliza dupa demachiere si inainte de a aplica crema de noapte. Tenul va fi reimprospatat si revitalizat.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top