Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla cand iti pui sare in par

Par & Coafuri

Ce se intampla cand iti pui sare in par

Sa iti pui sare in par nu suna tocmai grozav, insa beneficiile sunt minunate. Este unul dintre cele mai bune trucuri pentru a avea o podoaba capilara sanatoasa si stralucitoare. Sarea are foarte multe minerale esentialE pentru sanatatea firului de par, dar si pentru cea a scalpului. Procedura este una foarte simpla si deloc costisitoare. Ai nevoie doar de sare Epsom si balsam de par hidratant.

Sarea Epsom se obtine prin evaporarea apei minerale, iar numele acesteia vine de la un izvor sarat din Surrey Anglia. Acest tip de sare este utilizat in special pentru detoxifierea organismului, avand un rol esential in eliminarea substantelor toxice din corp. Proprietatile sale emoliente fac minuni pentru piele, de aceea aceasta sare este ideala pentru persoanele care au scalpul sensibil si se confrunta des cu iritatii si mancarimi.

CITESTE SI: CUM SA ITI PROTEJEZI PARUL CAND MERGI LA PLAJA

CITESTE SI: TRATAMENT NATURAL PENTRU PAR DETERIORAT

Intr-un vas curat adauga parti egale de sare Epsom si balsam de par si amesteca foarte bine pana ce obtii o compozitie omogena. Aplica amestecul pe scalp si pe toata lungimea firului de par si lasa-l sa actioneze timp de 15 minute. Clateste-te apoi cu apa calduta. Parul tau va deveni mult mai puternic si nu te vei mai confrunta cu o cadere excesiva a acestuia. Varfurile nu se vor mai despica atat de des si podoaba ta capilara va fi mai stralucitoare si mult mai catifelata.

Iritatiile scalpului vor disparea complet daca iti spui sare in par apeland la aceasta metoda. Este indicat sa folosesti un balsam hidratant, care sa contina cat mai putin parfum si cat mai putine ingrediente toxice. Poti apela la variante naturiste, pe care le achizitionezi din magazinle de tip plafar. Incearca aceasta metoda si parul tau va arata grozav!

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top