Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ce patesti daca renunti la pantofii cu toc

Aproape toate femeile iubesc tocurile si cred ca niciodata nu arata mai sexy decat atunci cand poarta o pereche de pantofi stiletto. Iata insa ce se intampla daca renunti la pantofii cu toc.

Fie ca este vorba despre o pereche de sandale cu toc, cizme ori pantofi, daca au toc, postura este vizibil schimbata si femeia este mai inalta si mai gratioasa.

Purtarea tocurilor implica si o experienta pe care orice femeie trebuie sa o dobandeasca. Nu trebuie sa iti imaginezi ca vei merge perfect pe tocuri de 6, 8 sau 12 centimetri de la prima incercare.

Atunci cand renunti la pantofii cu toc, in primul rand vei observa ca te dor mai putin picioarele. Dupa cateva ore de purtat a unor pantofi inalti, multe femei resimt dureri ale picioarelor, umflaturi ale gambelor si dureri de spate. Acestea se diminueaza atunci cand nu mai porti pantofi. Ranile se vor vindeca, degetele de vor dezumfla si disconfortul o sa scada.

Si durerea de spate va trece. Pantofii cu toc obliga corpul sa isi modifice forma naturala. Pelvisul este arcuit inapoi, iar acest lucru pune presiune pe coloana.

Ce patesti daca renunti la pantofii cu toc.  Durerile de picioare vor fi reduse

Imediat ce vei renunta la acesti pantofi, durerea va fi mult mai mica.

Si echilibrul tau se va imbuntati semnificativ. Stii foarte bine cat de greu iti poti mentine echilibrul atunci cand porti o pereche de pantofi sau de cizme extrem de inalte. Fotomodelele recomanda sa mergi la cumparaturi cu o pereche de pantofi. Foloseste cosul de cumparaturi pentru a-ti tine echilibru si  invata sa mergi cat mai gratios.

De asemenea, da-te cu putin antiperspirant pe picioare, inainte de a iesi din casa, ca sa eviti transpiratia.

Un alt lucru pe care l-ai putea observa atunci cand nu mai porti pantofi este ca picioarele vor parea ceva mai scurte. Nu iti face insa griji, ca nimeni nu va observa.

Alterneaza incaltamintea cu toc inalt cu cea ortopedica sau cu talpa joasa si astfel iti vei pastra sanatatea picioarelor si a spatelui .

Articole pe aceeasi tema:

Trucul care te ajuta sa cumperi mereu pantofi comozi

Pantofii cu tocuri cui adauga ani varstei tale

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top