Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca renunti la tocuri

Stiri

Ce se intampla daca renunti la tocuri

Sunt multe ocazii in care esti nevoita sa iti pui tocuri in picioare, insa daca nu poti renunta nicio zi la ele, e posibil sa ai mai multe probleme de sanatate, pe langa durerea de picioare care se va acutiza. Iata cele 4 mari avantaje pe care le ai daca renunti la pantofii cu toc.

1. ITI TRECE DUREREA DE SPATE

Atunci cand porti tocuri se produc o serie de schimbari in corpul tau. Tocurile foarte inalte duc la dureri in zona de jos a spatelui din cauza pelvisului care se arcuieste inapoi si care pune o presiune pe coloana.

2. VEI AVEA PICIOARE MAI LUNGI

Contrar asteptarilor, nu-i asa? In momentul in care porti pantofi cu toc timp indelungat se micsoreaza tendonul lui Ahile (complexul de tesuturi care leaga muschii gambei de oasele calcailor). Revenirea la normale a tendonului poate dura chiar si cateva luni.

3. VEI FI IN SIGURANTA PE ORICE DRUM

Pantofii cu talpa plata ofera mai multa siguranta si pot fi purtati in orice situatie. De asemenea, se spune ca tocurile incurajeaza formarii ciupercii piciorului si aparitia unghiei incarnate.

A scandalizat TOATE MAMICILE. Uite ce TOCURI MARI poarta aceasta vedeta, gravida in 7 luni

Metode de largire a pantofilor plus alte trucuri nestiute pentru picioarele tale

4. TE VOR DUREA MAI PUTIN PICIOARELE

Durerea picioarelor cauzata de purtatul tocurilor este ingrozitoare. Iti poti deforma gambele cu timpul, asa ca fa o pauza de la pantofii cu toc.

Pe scurt, ce probleme aduc tocurile organismului tau, in functie de marimea lor:

– daca sunt tocuri joase, mai mici de 2,5 centimetri, nu vei avea dureri foarte mari de picioare, insa daca varful pantofilor nu este suficient de lat, risti sa ti se incarneze unghia;

– daca tocurile sunt medii (4-5 cm), apar bataturile si durerile de spate;

– daca tocurile au intre 6,3 si 10 cm intra in categoria tocurilor inalte si pot provoca monturi si dureri de spate acute;

– tocurile extrem de inalte (peste 10 cm) provoaca modificari ale coloanei vertebrale si mai multe probleme ale picioarelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top