Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu stiai despre servetelele demachiante

Cosmetica

Ce nu stiai despre servetelele demachiante

Ce nu stiai despre servetelele demachiante. Servetelele de curatare a fetei au plusurile si minusurile lor, printre care tocmai curatarea ineficienta sau prevenirea acneei de pe corp./h2>

NU CURATA EFICIENT
Nu te demachia seara cu servetele de curatare a fetei. Cei mai multi specialisti spun ca este o practica proasta, intrucat servetelele nu pot curata o fata cu un machiaj pe care l-ai purtat o zi intreaga. Servetelele imprastie mizeria in diferite zone ale fetei, in loc sa o curete.

CITESTE SICE PERICOL ASCUND SERVETELELE DEMACHIANTE

PREVIN ACNEEA DE PE CORP
Din cauza transpiratiei de pe corp care blocheaza porii, poate aparea acneea. Dupa terminarea seriilor de exercitii de la sala de fitness, este de recomandat sa folosesti acele servetele tocmai pentru prevenirea acneei.

SPALA-TE PE FATA DUPA
Chiar daca ai inlaturat anumite pete sau mizerii de la nivelul fetei, nu este suficient. Dupa ce ai folosit servetelele, spala-te cu apa pe fata pentru a fi sigura ca tenul este curatat pe deplin.

FOLOSESTE SERVETELUL CAND ITI VOPSESTI PARUL
Se mai intampla ca atunci cand iti vopsesti parul, picaturi de vopsea sa curga pe fruntea si fata ta. Sterge imediat vopseaua cu servetelul demachiant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top