Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ce e un piept de Cenusareasa si de ce devine o moda printre femeile din Occident

In Europa si America, noua tehnica de marire a sanilor poarta un nume generic – Piept de Cenusareasa. Vezi in ce consta si de ce va deveni noua moda printre femei.

Atunci cand se gandesc la marirea sanilor, femeile cred ca cea mai buna solutie este apelarea la proteze din silicon.

Aceasta solutie atrage cu sine o serie de riscuri pentru sanatatea sanilor si a intregului corp, in general. O metoda alternativa o reprezinta injectarea sanilor cu ser (cu grasimi).

Daca doriti sa aveti un piept generos fara sa apelati la silicoane, trebuie sa stiti ca marirea sanilor cu injectare de ser presupune o serie de conditii.

In primul rand, trebuie sa aveti o zona donatoare, cu grasime in exces pe corp. Interventia chirurgicala are doua etape: prima – cea de recoltare a grasimii si cea de-a doua, cea de injectare.

Mii de femei din Statele Unite recomanda aceasta metoda, in presa de specialitate si revistele pentru femei americane vorbindu-se des despre „efectul Cenusaresei”.

CITESTE SI: UITA DE SILICOANE! Marirea sanilor in MOD NATURAL

CITESTE SI: 6 lucruri pe care le poti face pentru sanii tai. Dureaza doar 60 de minute!

Ce inseamna a avea piept de Cenusareasa? Potrivit revistelor de lifestyle feminin din afara, inseamna a avea un piept generos, dar nu exagerat de mare, care implica sanii ridicati chiar si la varste la care acestia se lasa in mod natural. Practic, este o retusare a naturii care nu dauneaza si nu deformeaza asa cum o fac silicoanele in timp.

Marirea sanilor prin injectare se poate face si prin insertia de solutie salina, nedaunatoare corpului feminin. O astfel de interventie costa in jur de 3.000 de dolari sau si mai putin, in functie de medicul la care apeleaza femeile.

Femeile care au sanii foarte cazuti e posibil sa fie refuzate pentru o astfel de interventie. Aceasta interventie previne caderea sanilor si nu ii ridica daca acestia nu mai reprezinta fermitate.

Sursa foto: actitudfem.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top