Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile uimitoare ale uleiului de susan

Par & Coafuri

Beneficiile uimitoare ale uleiului de susan

Uleiul de susan este unul dintre cele mai utilizate uleiuri pentru păr. Este foarte hrănitor, are proprietăți vindecătoare, îngrijește scalpul în mod corespunzător și ajută la creșterea părului. Are un conținut bogat în vitamina E, complexul B și minerale precum magneziu, calciu și fosfor. Întărește părul de la rădăcină și îi oferă strălucire. Iată beneficiile uimitoare ale uleiului de susan!

1. Tratează albirea prematură a firelor de păr. Îl puteți utiliza dacă doriți o îmbunătățire a culorii părului, mai ales dacă tindeți spre o nuanță mai închisă. Masați scalpul cu ulei de susan în fiecare zi. Previne firele albe și oferă îngrijirea necesară.

CITEȘTE ȘI: 4 METODE SIGURE PRIN CARE POȚI ÎNDREPTA PĂRUL CREȚ

2. Ajută la creșterea părului. Uleiul de susan îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, deoarece are o putere mare de penetrare. Chiar și atunci când părul este deteriorat din cauza produselor chimice, uleiul de susan îl ajută să își recapete sănătatea, iar părul se regenerează mult mai repede.

3. Protejează părul de efectele nocive ale soarelui. Un alt beneficiu al acestui ulei este acela că oferă protecție naturală împotriva razelor soarelui și previne daunele cauzate de razele UV. Practic formează un strat protector împotriva efectelor nocive ale poluării.

4. Tratează părul de păduchi. Un alt beneficiu mai puțin cunoscut este acela că poate fi utilizat împreună cu alte uleiuri esențiale, pentru a îndepărta păduchii. Masajul regulat cu ulei de susan se dovedește a fi foarte benefic. Acest ulei are proprietăți antibacteriene și antifungice.

5. Calmează scalpul. Uleiul de susan are proprietăți calmante, acționând ca un agent de răcire atunci când părul este supus căldurii de la ustesilele de înfrumusețare. Previne uscarea și menține umiditatea.

6. Combate mătreața. Masați părul cu ulei de susan înainte de a merge la culcare și apoi lăsați-l să acționeze toată noaptea. Spălați părul dimineață. Pentru cele mai bune rezultate utilizați acest tratament timp de 20 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top