Connect with us

Revistateo.ro

Tratamentul la care nu te asteptai ca sa scapi de matreata

Par & Coafuri

Tratamentul la care nu te asteptai ca sa scapi de matreata

Te speli pe par des pentru ca vrei sa scapi de matreata? Dai o groaza de bani pe sampoane care iti garanteaza fiecare in parte ca de la prima spalare matreata va fi istorie?

Nu te mai invarti in acest cerc vicios si incearca un tratament unic, pe baza de sare.

Tot ceea iti trebuie sa incepi acest tratament este o jumatate o ceasca de sare. Foloseste sarea pentru a-ti masa scalpul cu blandete si rabdare. Particulele abrazive de sare inlatura matreata din cap chiar din momentul in care ai inceput procesul cosmetic. Stai asa in jur de 10 minute, dupa care limpezeste-ti parul si poti sa il coafezi asa cum il doresti fara a avea teama ca matreata ar putea reaparea.

Nu este insa singurul tratament cu sare in lupta cu matreata. Dizolva o lingura de sare intr-o ceasca de apa calduta, iar apoi maseaza-ti scalpul cu apa sarata. Sarea actioneaza ca un adevarat miracol deoarece absoarbe excesul de sebum de la nivelul scalpului, eliminand senzatia unui par uleios.

Insa de ce este important acest sebum in lupta cu matreata? Deoarece odata cu absorbtia sebumului, sarea retine si umezeala de la nivelul scalpului, care declanseaza aparitia bacteriilor si duce la aparitia matretii.

CITESTE SITRATAMENT CU BERE PENTR4U PAR

Tratament cu bere pentru par. Bauta in special de barbati, femeile nu se dau in vant dupa bere neaparat.

Insa de acum ar trebui sa reevalueze alimentul numarul 1 al barbatilor pe timpul verii. Berea poate fi folosita in tratamentele pentru podoaba capilara, datorita vitaminei B si a proprietatilor sale.

Tratament cu bere pentru par. Proteinele din malt repara foliculele deteriorate, iar zaharurile si maltoza contribuie, de asemenea, la fortificarea cuticulelor, ceea ce se traduce prin par stralucitor.

Tratament cu bere pentru par. Efectul spalarii capului cu bere este foarte important mai ales pentru femeile care au firul de par slab. Berea confera volum parului prin toate proprietatile enumerate mai sus. Pe piata exista deja produse cosmetice cu bere, pentru par.

Insa poti sa iti faci la tine acasa un tratament cu sampon sau balsam si bere. Combina un sampon obisnuit (280 ml) cu 70 ml bere fiarta. Alcoolul din bere are proprietatea de a curata, iar aceasta proprietate se dubleaza cand intra in contact cu un produs cosmetic.

Poti sa iti faci si un balsam de par, folosit imediat dupa spalare. O cana de bere si o lingurita de ulei de jojoba sunt tot ceea ce ai nevoie. Dupa ce ati amestecat berea cu uleiul de jojoba, se intinde pe par imediat dupa spalare si se lasa pana la 15 minute.

In unele cazuri, dupa spalare, parul pare inflexibil, sau in termeni populari, sarmos. Pentru a-i reda flexibilitatea, clateste cu apa si bere parul si vei vedea rezultate neasteptate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top