Connect with us

Revistateo.ro

Uleiul de masline vindeca constipatia, te scapa de matreata si iti curata rinichii

Naturiste

Uleiul de masline vindeca constipatia, te scapa de matreata si iti curata rinichii

Uleiul de masline pe care il tii in bucatarie nu este bun doar pentru a da savoare mancarurilor tale. Acesta este benefic pentru sanatate: ajuta la infectiile urinare, vindeca arsuri ale pielii, vindeca constipatia sau tusea.

Uleiul de masline ajuta contra infectiilor urinare, atunci cand tractul urinar este infectat, spun specialistii. Remediul folosit impotriva acestor infectii este unul la indemana tuturor: o lingurita de ulei de masline si una de zeama de usturoi, amestecate intr-un pahar de apa calduta, scade din numarul bacteriilor care infecteaza tractul urinar. Aceasta potiune magica se bea de trei ori pe zi pentru curatarea rinichilor.

De asemenea, uleiul de masline este bun si atunci cand te arzi din greseala in bucatarie sau suferi un accident in urma caruia pielea ta sufera o arsura. Se aplica pe arsura ulei de masline extravirgin de trei-patru ori pe zi, si arsura va disparea.

Daca ai tuse magareasca (tuse sacaitoare), nu te poti opri din tusit mai ales noaptea cand vrei sa dormi, ia o lingura de ulei de masline de fiecare data cand simti o iritatie in gat.

Constipatia nu tine cont de varsta ci de felul in care iti ingrijesti corpul, asta insemnand o alimentatie sanatoasa si frecventa. Pentru vindecarea constipatiei, mai ales pe timpul canicular, ia o lingura de ulei de masline extravirgin cu legume si fructe.

Expertii cosmeticieni recomanda uleiul de masline ca si combatant al matretii. Prin combinarea uleiului de masline cu otetul si apa, adica doua linguri din fiecare, scapi rapid de matreata. Solutia obtinuta se aplica pe scalp printr-un masaj intens vreme de cateva minute, dupa fiecare spalare.

5 alimente care duc la constipaţie

Chipsurile. Fâşiile rumenite din cartofi sunt cel mai mare duşman al unei alimentaţii sănătoase. Pentru că au un conţinut ridicat de grăsimi şi foarte puţine fibre, chipsurile vor încetiti procesul de digestie. Cu toate că îţi vor da o senzaţie de saţietate, nu este deloc indicat să le consumi, mai ales dacă vrei să dai jos câteva kilograme.

Alimentele congelate. Mută lume preferă alimentele congelate, pe motiv că sunt mult mai uşor de gătit. Cu toate astea, mâncărurile luate din lada frigorifică au un conţinut mic de fibre şi multe grăsimi, lucru care, după cum se ştie, îngreunează procesul de digestie.

În plus, aceste alimente conţin foarte mult sodiu, din cauza procedeelor de congelare, iar acesta va reţine apa în organism, lucru ce va duce la scaune rare.

Painea albă. În general pâinea constipă, cu atât mai mult cu cât vorbim despre una săracă în fibre, cum este cazul celei albe. Pentru o digestie mai uşoară, înlocuieşte pâinea albă cu una din cereale integrale, sau incearcă să o elimini pe cât posibil din alimentaţia zilnică.

Bananele. Vorbim aici despre fructele verzi, care sunt necoapte. Este indicat, aşadar, să laşi bananele una sau două zile în fructieră, până vor prinde culoarea galbenă specifică. Le poţi consuma apoi fără riscul de te constipa.

Fursecurile. Pe lista lungă a produselor de patiserie care duc la probleme de digestie se află şi fursecurile, bicuiţii, ori multe alte dulciuri. Slabe în proteine şi bogate în grăsimi, acestea nu pot face decât rău digetiei tale. Pe viitor, înlocuieşte fursecurile cu fructe, pentru a regla tranzitul intestinal şi a scăpa de problema mersului degeaba la toaletă.

1 Comment

1 Comment

  1. 社用の贈り物 ナイキゴルフグローブ デュラ フィール vii reg jf(m)gg0425 101 [gg0425101]最安

    2014-11-14T01:58:36+02:00 at 2014-11-14T01:58:36+02:00

    They Seemed to Laugh at the bag – But This Time I actually laugh at them
    社用の贈り物 ナイキゴルフグローブ デュラ フィール vii reg jf(m)gg0425 101 [gg0425101]最安値に挑戦绝賛発売 http://mphrestoration.com/johnston/xtuweowc/ebwfrbyc/golf-vaygBzyt.html

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top