Connect with us

Revistateo.ro

Balsam de buze cu miere de albine

Cosmetica

Balsam de buze cu miere de albine

Pe timpul iernii buzele tale au nevoie de o îngrijire specială. Acest balsam de buze cu miere le protejează și le hidratează în profunzime. Partea cea mai bună este că îl poți prepara chiar acasă la tine, cu ingrediente simple, într-un timp foarte scurt. Mierea este unul dintre cele mai benefice ingrediente, bine cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, anti fungice și anti microbiene. Acest balsam este foarte eficient dacă ai cicatrici, inflamații sau leziuni herpetice. Catifelează buzele, repară în profunzime și le oferă protecția de care au nevoie în timpul sezonului rece. Iată de ce ai nevoie pentru a-l prepara!

Ingrediente necesare:

– o lingură de ceară de albine

– o jumătate de lingură de unt de shea

– o jumătate de lingură de unt de cacao

– o linguriță de ulei de migdale

– 2 linguri de miere de albine

CITEȘTE ȘI: BUZELE PERFECTE PENTRU CRĂCIUN

Cum trebuie să procedezi:

Amestecă într-o cratiță ceara de albine, untul de shea și untul de cacao. Pune-o la foc mic și amestecă încontinuu până ce toate se topesc. Adaugă apoi uleiul de migdale și mierea de albine. Formează o compoziție omogenă și toarn-o cât timp este caldă în recipiente sterilizate și dezinfectate. Păstrează balsamul de buze într-un loc răcoros, ferit de lumina soarelui. Îl poți utiliza timp de 3-4 luni de zile, dacă l-ai depozitat într-un mod corespunzător.

Produsele naturale sunt o alternativă foarte bună la cele din magazine și asta nu doar datorită faptului că te costă mai puțin. Cel mai important aspect este faptul că folosești doar ingrediente naturale, fără conservanți și alte substanțe chimice care sunt absorbite rapid de piele și pot provoca probleme de sănătate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top