Connect with us

Revistateo.ro

Arată mai tânără fără să folosești cosmetice

Frumusete

Arată mai tânără fără să folosești cosmetice

Există câteva obiceiuri pe care ar trebui să le adopți și care te vor ajuta să arăți mai tânără, fără să apelezi neaparat la produsele cosmetice. Desigur, acestea sunt un plus în rutina ta zilnică, însă nu reprezintă o necesitate dacă urmezi următorii pași.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE O OPERAȚIE ESTETICĂ

Deși este un sfat banal, nu multă lume îl respectă, așa că este momentul să îți reamintim că ai mare nevoie de odihnă pentru a arăta cât mai sănătos. Atât numărul de ore cât și calitatea somnului au un impact mare asupra modului în care arată pielea. De aceea trebuie să dormi cel puțin 8 ore pe noapte. Astfel vei preveni inflamațiile și apariția semnelor îmbătrânirii. Chiar și atunci când te întinzi în pat timp de câteva minute, mușchii se relaxează și pielea se întinde. Nu strică să iei câte o mică pauză de 10 minute de-a lungul zilei.

Poziția în care dormi are și ea un rol important. Cel mai bine este să dormi pe spate, deoarece la contactul cu perna, piele feței face anumite cute, care în timp se vor transforma în riduri, deoarece pielea își va pierde din elasticitate. Dacă nu poți dormi pe spate, încearcă să dormi și pe o parte și pe cealaltă, pentru a nu crea un dezechilibru.

Specialiștii recomandă ca atunci când folosești telefonul mobil să îl ții la nivelul ochilor, nu mai jos. Astfel eviți formarea ridurilor din zona gâtului. Atunci când te ștergi pe față, tamponează-te ușor cu prosopul în loc să îți freci fața cu el. Asta nu va cauza decât apariția prematură a ridurilor, deoarece este o acțiune prea agresivă pentru piele feței, indiferent de cât de moale este materialul din care a fost confecționat prosopul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top