Connect with us

Revistateo.ro

secretul tenului

Cosmetica

Am descoperit SECRETUL TENULULUI VEȘNIC TÂNĂR . Tu îl știai?

Orice femeie își dorește ca trecerea anilor să nu se imprime pe fața ei. Iată secretul tenului veșnic. Este mai simplu decât crezi!

CITEȘTE ȘI: Știai că astfel poți masca liniile fine?

În caz că te întrebai dacă există o soluție la îndemână pentru a trata ridurile pe cale naturală, atunci răspunsul este: Da, există! Masca antirid cu sfeclă roșie, indicată oricărui tip de ten.

Această variantă naturală de răsfățare a tenului conține o mulțime de vitamine și minerale și este foarte accesibilă ca preț. Iată de ce vei avea nevoie pentru masca de sfeclă roșie, secretul tenului veșnic tânăr:

– suc de sfeclă roșie
– o lingură de smântână
– două lingurițe de miere

Masca e sfeclă roșie se prepară foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să dai pe răzătoare un sfert de sfeclă roșie, după care stoarce zeama de la aceasta. Amestecă sucul de sfeclă cu smântâna și miere, după care aplică masca pe față și pe decolteu.

Aceasta trebuie lăsată sa acționeze timp de 10 minute, după care trebuie să te clătești cu apă călduță. Masca minune vine cu o serie de beneficii pentru tenul tău, începând cu sucul de sfeclă, care conține vitamine, antioxidanți și minerale, ce îți vor menține piele tânără și îi vor reda elasticitatea.

Smântâna din acest amestec are acid lactic, iar asta va ajuta tenul să își recapete strălucirea, în timp ce mierea va hidrata pielea în profunzime și îți va curăța tenul de impurități.

Masca de sfelcă roșie se poate aplica săptămânal, pe tenul curat și vei observa schimbări vizibile după doar câteva aplicări.

Sursa foto egarden.asia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top