Connect with us

Revistateo.ro

Alex Velea, Antonia si Dominic la TEO LIVE: "Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase"

TEO live

Alex Velea, Antonia si Dominic la TEO LIVE: „Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase”

Alex Velea este invitatul lui Teo Trandafir la sesiunea live de pe Facebook – TEO LIVE. Vezi mai jos cele mai importante declaratii din cadrul interviului. Cantaretul nu a venit singur in sesiunea live, ci impreuna cu familia sa: Antonia si Dominic, baietelul lor.

Secretul succesului: „Trebuie sa fii foarte bun”

„Ca sa ajungi departe, trebuie sa depui o munca asidua. Trebuie sa fii foarte bun. Daca nu esti talentat si te apuci doar de dragul notorietatii, nu merita. Voiam doar sa am concerte si sa fiu apreciat, sa imi zica lumea de mic „Mama, ce tare canta asta”, a declarat Alex Velea la TEO LIVE.

„Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase”

„Vrem sa fim normali in relatia cu publicul. Oamenii, in general, te considera un bun al lor. Cateodata e bine, cateodata nu e bine. Cand devin prea prietenosi…

Noi incercam sa fim persoane calduroase. Cand pare ca te stie de-o viata fanul, e prea pretentios. Cateodata e bine, pentru ca te cunoaste si te apreciaza. Ai fani care te apreciaza, iti amintesc de ce ai facut in 2008 si nu mai tii minte. (…)

Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase. Chiar daca sunt batrani, au acces la Internet. Au fost momente in care mama a aflat de la mine ca la televizor va aparea un material in care o sa ma jigneasca… Mama a fost pregatita, apare emisiunea si apoi ma suna daca s-a intamplat chiar asa”, a mai spus Velea.

„Alex e mai indiferent legat de comentariile rautacioase (…) Presiunea pe care o simtim amandoi lucrand in acest mediu ne uneste foarte mult. Alex e un om matur. El ma ajuta foarte mult in situatiile dramatice”, a declarat Antonia.

Lui Alex ii place sa gateasca

„Am stat 13 zile in America. In perioada aia vorbeam non-stop. (…) Imi place sa fac mancare. Fac mai mult junk-food. Imi place sa prajesc crenvurstii in branza Philadelphia”, a mai spus Velea.

Cine este Alex Velea

Alexandru Ionut Velea este unul din cei mai apreciati cantareti din Romania. A devenit cunoscut dupa ce a castigat emisiunea-concurs „Star Factory” la sfarsitul anului 2003. Din acel an, Velea a lansat o serie de hit-uri muzicale precum „Secret, discret”, „Degeaba”, „Ziua mea”, „Minim doi” sau „Bani pe tine”.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top