Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Buble la TEO LIVE: "Cred ca nu eu am ales muzica, ci ea m-a ales pe mine"

TEO live

Lidia Buble la TEO LIVE: „Cred ca nu eu am ales muzica, ci ea m-a ales pe mine”

Artista Lidia Buble este invitata lui Teo Trandafir la sesiunea live de pe Facebook. Teotrandafir.com te tine la curent cu cele mai interesante declaratii facute de artista.

Lidia Buble la TEO LIVE

„Acum 3 ani a fost o perioada foarte ciudata pentru mine. Familia mea nu se astepta ca eu sa devin cantareata. Tata nu a stiut ca eu sunt cantareata. A aflat de la vecini. A fost suparat. Dar intr-un final a inteles si acum ma sustine. Tata canta extraordinar de frumos. (…)

La inceput mi-a fost foarte greu. Am fost aratata cu degetul. Cred ca nu eu am ales muzica, ci ea m-a ales pe mine. (…)

Sunt mereu plina de energie si plina de viata si incerc sa privesc partea buna a lucrurilor, chiar daca mai trec prin momente dificile. (…)

Cel mai des se spune de rau despre mine ca sunt nasoasa, sau ca sunt foarte slaba, sau oamenii se leaga de subiectul Lidia si Razvan. „Uite-o p-aia care a spart casa omului”. (…)

Tin foarte mult la noua piesa „Eu voi fi”. A fost scrisa acum 3 ani si vorbeste foarte mult despre mine. In momentul in care am lansat piesa stiam ca se va vorbi despre asta. Am trecut prin multe, am luptat si nu m-am lasat invinsa, iar acum sunt bine. Piesa vorbeste despre cat de puternica sunt eu. Si nu numai eu, toate femeile, in general. Si ma bucur foarte mult ca multe femei s-au regasit in aceasta piesa. (…)

„Eu cant pentru absolut toata lumea”

Mereu mi-am dorit sa plec din Deva. Simteam ca acolo nu pot sa ma dezvolt. Sunt o fire foarte independenta. Mi-am dorit sa plec de acasa nu ca sa ma rup de familie. Cand am venit in Bucuresti, la incpeut plangeam, imi era foarte greu, imi era dor de familie. (…)

Am crescut intr-o familie numeroasa, mi-am crescut fratii, nepoteii. (…)

Un an si ceva am lucrat ca bona. Fetita era foarte atasata de mine, ma iubea. Dupa ce am plecat de acolo am plans. Cateva luni de zile am fost terminata. (…)

Eu cant pentru absolut toata lumea si ma bucur ca am un public atat de larg si atat de diversificat. Sunt bebelusi care plang si, cand parintii le pun piese de-ale mele, se linistesc. (…)

Mereu merg insotita de cele 4 dansatoare si DJ la un concert. Cant muzica populara, imi place foarte tare. Eu cand absolut orice gen de muzica: populara, jazz, orice gen. (…)

Eu nu m-am schimbat absolut deloc. Succesul nu m-a schimbat absolut deloc. Sunt la fel de modesta, de prietenoasa. Mereu imi place sa stau in umbra. Nu-mi place sa etalez lucrurile scumpe pe care le am. Oamenii, chiar daca nu te cunosc, vor sa isi spuna parerea despre tine, chiar daca nu este una corecta. (…)

Trebuie sa recunosc ca de cand suntem impreuna, m-a plimbat atat de mult Razvan si mi-a aratat atat de multe lucruri. (…)

Textul noii piese „Eu voi fi” a fost scris de Adrian Sina impreuna cu Sandra. Dar cand am vazut textul, nu-mi venea sa cred. Piesa asta vorbeste despre viata mea. Cand canti despre tine, lumea vede tot ce este in inima ta. Eu m-am deschis si mi-am asumat riscul.

Din prima clipa in care l-am vazut pe Razvan m-am indragostit la prima vedere. Lucrurile intre noi au curs foarte natural. Eu cred ca asa trebuia sa se intample totul. Si nu ma simt vinovata. Sunt convinsa ca asa trebuia sa se intample. Daca nu se intampla acum, peste 10-20 de ani Razvan tot era al meu.

POATE VREI SA REVEZI:

Feli si Sore la TEO LIVE

Mioara Velicu, la TEO LIVE: „Este o mare durere in suflete noastre”- In memoriam Ileana Ciuculete

Razvan Iordache la TEO LIVE: „Acest accident mi-a oferit sansa sa vad si o alta parte a vietii”

Raed Arafat la TEO LIVE: „Cutremurul nu se poate evita, insa efectele se pot reduce”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top