Connect with us

Revistateo.ro

Razvan Iordache la TEO LIVE: "Acest accident mi-a oferit sansa sa vad si o alta parte a vietii". citeste cele mai importante declaratii ale sale.

TEO live

Razvan Iordache la TEO LIVE: „Acest accident mi-a oferit sansa sa vad si o alta parte a vietii”

Razvan Iordache este invitat la TEO LIVE. Are 38 de ani si de 22 de ani este in scaunul cu rotile. A avut nevoie de ajutor pentru o interventie medicala in Thailanda, pentru a putea merge din nou. A reusit sa stranga 100.000 de euro, suma necesara pentru intervenita medicala. In urma acestei interventii va putea sa stea in picioare si sa mearga din nou. Mai jos vei gasi cele mai importante declaratii ale sale.

Mama lui Razvan Iordache: „Nu am facut niciodata sacrificii, pentru ca o mama nu considera ca face sacrificii”

Razvan Iordache: „Mi-am cunoscut sotia in China. In spatele spitalului, intr-un parculet. Dumnezeu a adus-o in viata noastra. Destinul nostru a fost sa fie asa. Este crestin ortodoxa. Aveam foarte multe lucruri in comun, inclusiv religia, care pentru mine este un lucru sfant. (…) Asa a vrut Dumnezeu sa ne intalnim unul pe celalalt. A fost o poveste lunga. La inceput, in timp ce ne cunosteam, o rugam sa ma lase sa o sarut.

Intotdeauna cand vorbeam despre lucruri sentimentale se rusina pentru ca am fost primul ei prieten. Nu stia cat de serios sunt si am incercat sa ii dau toate asigurarile ca este o persoana importanta pentru mine si ca imi doresc o relatie serioasa cu ea. Am simtit din primul moment ca pentru mine este dragoste la prima vedere, ca si pentru ea, desi nu a vrut sa recunoasca.”

Mama lui Razvan Iordache: „Nu cred ca vor exista vreodata indeajuns de multa cuvinte ca sa va putem spune cata fericire ati adus in viata noastra, cei care ati contibuit la realizarea acestui lucru maret.

Nu am facut nimic interes. Nu am facut niciodata sacrificii, pentru ca o mama nu considera ca face sacrificii. Eu sunt vesnic neobosita in a-l ajuta pe Razvan. Dupa ce va incepe sa mearga, vreau sa merg din nou cu Razvan brat la brat, asa cum mergeam inainte de accident, acum 22 de ani. Vreau sa ne plimbam prin tot orasul, fara sa tinem cont de ceva. Vreau sa merg cu el in tot orasul, sa-i arat tot ce s-a construit, tot ce s-a schimbat.”

Razvan Iordache: „Au fost momente in care 22 de ani in care nu am mers pe strazile principale din Campina pentru ca imi era teama de privirile oamenilor, de compasiunea lor. (…)

Razvan Iordache: „Cu siguranta acest accident mi-a oferit sansa sa vad si o alta parte a vietii”

Exista o perioada de dupa tratament, dupa interventia chirurgicala, prin care trebuie sa trec. Banii ramasi vor fi folositi in acest scop. Si, daca raman bani, vreau sa ajut si alte persoane, atat cat pot.

Cu siguranta acest accident mi-a oferit sansa sa vad si o alta parte a vietii. Am intalnit oameni minunati si am invatat sa apreciez anumite lucruri, pe care inainte le consideram superficiale si firesti si nu le dadeam importanta. Sunt lucruri firesti, simple, pentru care ma lupt zi de zi ca sa le pot face din nou.

Pe 1 august am programare. Intre 1 august si 10 septembrie, 40 de zile, trebuie sa stau internat in spital. Probabil pe 5 august va fi intervenita, apoi va urma perioada de recuperare. Rezultatele vor aparea la 48 de ore dupa operatie. In timpul operatiei, in timp ce medicii implanteaza acest stimulator electronic, dupa ce vor conecta acest dispozitiv electronic, ma vor trezi din anestezie si imi vor spune sa incerc sa-mi misc picioarele, ca sa-si dea seama daca conexiunile sunt facute. Dupa aceea inchid operatia, ma vor lasa 48 de ore sa-mi revin dupa anestezie si dupa intervenitie. Operatia va dura aproximativ 7 ore. A treia zi dupa operatie vor porni stimulatorul care va functiona 24 de ore din 24.

Acest stimulator are o baterie care este valabila 9 ani de zile. Pana acum, niciun pacient nu a ajuns sa tina stimulatorul 9 ani. In cel mai grav caz pe care l-au avut, acel pacient a reusit sa stea in picioare si sa mearga cu cadrul la un an si opt luni dupa operatie. (…)

Am un prieten foarte bun care m-a indrumat si mi-a dat ideea de a-mi deschide un site pe care sa imi spun problemele si sa incerc sa incep o campanie pentru a strange fonduri pentru acest tratament. Am sperat, dar nu credeam ca se vor strange fonduri. Am facut acest site cu ajutorul prietenului meu, apoi ma gandeam cum sa il promovez. Am fost eligibil pentru a obtine acest numar de sms prin care se fac donatii. Banii s-au strans intr-un timp record.

„Familia a fost alaturi de mine in fiecare moment”

M-au ajutat foarte multe persoane. Adelina Pestritu a fost prima care s-a implicat pe 1 martie. Mi-a dat forta si mi-a spus sa am incredere ca va fi bine.

Mama mi-a spus intotdeauna ca in situatia in care sunt, daca ma pot misca din nou, scoala este singurul mijloc prin care imi pot castiga existenta cand ei nu vor fi. Mama s-a zbatut foarte mult ca eu sa imi termin scoala si sa fiu ca un elev normal.

Au fost momente grele, dar Dumnezeu ne-a daruit foarte mult. Am avut foarte multi prieteni alaturi de mine. Si acum am foarte multi. Nu m-au lasat sa ma gandesc la lucruri negative, mi-au dat energie, m-au ajutat sa fiu optimist. Familia a fost alaturi de mine in fiecare moment. Jessica a adus foarte multa bucurie in viata mea.

Mama lui Razvan Iordache: „Nu ne vine sa credem, cand deschidem si verificam grila, avem senzatia ca nu e a nostra. Cand ne intoarcem de acolo, vreau ca oamenii sa il vada pe Razvan mergand. Tot timpul Razvan imi spunea: „Mama, eu intr-o zi o sa merg in picioare. Si ziua aceea e aproape.”

POATE VREI SA REVEZI:

Raed Arafat la TEO LIVE: „Cutremurul nu se poate evita, insa efectele se pot reduce”

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: „Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte”

Speak la TEO LIVE: „Prefer sa ma asculte 3.000 de persoane in loc de 300.000”

Florin Ristei la TEO LIVE: „Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi”

Whats’ Up, invitat la TEO LIVE: „Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Cotabita la tinerete”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top