Connect with us

Revistateo.ro

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: "Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte". Afla ce a declarat artista in timpul sesiunii live de pe Facebook

TEO live

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: „Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte”

Cantareata Nicoleta Nuca este invitata lui Teo Trandafir la sesiunea de live de pe Facebook. Vezi mai jos cele mai importante declaratii ale artistei:

„Am momente in care ma duc in extrema opusa elegantei. La TV sau in concerte ma tin de imaginea cu care am obisnuit oamenii, dar am zile in care as iesi din casa in pijama sau as sta numai in casa in pijama. (…)

„Cred ca fiecare om are nevoie sa stea cu sine si cu gandurile sale”

Cred ca fiecare om are nevoie sa stea cu sine si cu gandurile sale. Consider ca e foarte bine cand simti nevoia sa stai singur cu tine, sa vorbesti tu cu tine. Te ajuta sa rezolvi anumite probleme. Toti tindem, nu stiu de ce, sa criticam viata celorlalti. Si spunem despre altii ca nu au actionat bine. Dar nu avem de unde sa stim, pentru ca nu suntem in situatia lor. Toti suntem atat de unici, atat de diferiti. (…)

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: "Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte". Afla ce a declarat artista in timpul sesiunii live de pe Facebook

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: „Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte”

Privind retrospectiv imi dau seama ca am avut o coplarie mai frumoasa decat alti copii pentru ca am facut ceea ce mi-a placut. Parintii mei mi-au oferit ceea ce aveam nevoie. Nu am fost un copil rasfatat. Am calatorit foarte mult datorita serviciului tatalui meu. Tatal meu este diplomat. Am avut ocazia pe care nu toti copiii o au: de mica am putut sa calatoresc in toata lumea. De mica am vazut practic toata Europa. Calatorind mult, cunoscand culturi diferite, incepi sa cunosti oamenii, sa ii citesti. Mi se mai intampla si mie sa mai am prejudecati, dar lucrez foarte mult la capitolul asta cu mine. Incerc sa vad continutul. Pentru ca acolo poti sa descoperi o lume extraordinara. (…)

„In general ma consider o norocoasa si binecuvantata de Dumnezeu”

In general ma consider o norocoasa si binecuvantata de Dumnezeu si consider ca oamenii care au talent si reusesc sa obtina ceea ce si-au dorit sunt oameni foarte aproape de Dumnezeu. (…)

Realitatea este o dimensiune in care suntem nevoiti sa traim, comporta sacrificii, caderi emotionale, obstacole de tot felul. Pentru a intra in lumea asta (a muzicii) si pentru a reusi este nevoie sa te cunosti pe tine. Sa stii ce sacrificii esti dispus sa faci, ce compromisuri. (…)

Eu sunt fericita pentru ca munca mea este cea care imi aduce fericirea, placerea. (…)

Acele clipe de relaxare, de distrcatie, trebuie sa le traim la maxim. Orice clipa trebuie traita la maxim. (…)

Exista inca tineri educabili si care inteleg exact mesajul pe care vreau sa il spun eu sau colegii mei de breasla sau orice persoana care este in lumea televiziunii. Vrem, nu vrem, devenim un exemplu pentru oameni. Tocmai de asta zic ca e bine sa incercam sa promovam o imagine corecta, dar autentica. Cand nu esti tu, se vede. (…)

Invat actorie. Sunt de curand studenta la actorie la Universitatea Hyperion. Fac in primul rand pentru mine. Nu mi-am pus in gand sa devin o actrita internationala. Eu pentru acum, in stadiul in care sunt acum, eu ca om, vreau sa fac actoria pentru ca vreau sa ma cunosc, sa imi cunosc limitele. Am si eu ale mele complexe, ale mele blocaje, limite peste care nu pot sa trec, anumite lacune in gandire. (…)

„Talentele din Republica Moldova sunt autentice”

Tinerii din Romania sunt destul de diferiti de tinerii din Republica Moldova. Pentru ca in Republica Moldova inca mai exista familia ca valoare. In Republica Moldova inca mai exista respectul pentru parinti, pentru ca iti ofera atat cat pot, din putinul pe care il au, iti ofera tot tie. O chestie care ma uimeste, ma socheaza foarte mult este aceasta lipsa de respect (in Romania). Da, sunt de acord cu discutiile la egal. Cand vine vorba de comunicare, eu si mama suntem egale cand comunicam. (…)

Talentele din Republica Moldova sunt autentice. Ei (artistii) vin exact cu ceea ce sunt. Nu incearca sa fie altcineva. Sunt niste personaje, dar se joaca pe ei. Probabil si datorita acestui lucru ajung la esenta oamenilor, la sufletele lor. (…)

Noua piesa am lansat-o acum aproape o luna. Se numeste „Cand pleci”. A fost scrisa de Carla’s Dreams. Este o piesa total diferita decat ce am facut pana acum. Mie imi place foarte mult. (…)

„Lumea te catalogheaza. Eu sunt catalogata drept fata cu voce, care trebuie sa cante piese de voce”

Lumea te catalogheaza. Eu sunt catalogata drept fata cu voce, care trebuie sa cante piese de voce. Dar intrebarea este „Pe mine m-a intrebat ce vreau eu sa cant?”. nu inseamna ca eu nu as canta piese de voce. Eu am crescut pe muzica de calitate. (…)

Eu cand cant o balada imi pun sufletul si de fiecare data emotiile ma rascolesc. Asta te consuma la un moment dat. Emotiile negative te consuma mai mult decat bucuria. Daca eu cant mai multe piese de genul asta raman epuizata dupa un concert. Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, este o lume aparte care are nevoie de locuitorii sai, de emotiile sale unice. (…)

Vreau sa fac ceea ce ma reprezinta, dar si ceea ce ar avea priza la public”.

POATE VREI SA REVEZI:

Speak la TEO LIVE: „Prefer sa ma asculte 3.000 de persoane in loc de 300.000”

Florin Ristei la TEO LIVE: „Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi”

Whats’ Up, invitat la TEO LIVE: „Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Cotabita la tinerete”

Adda, la TEO LIVE: „Am fost ceruta de nevasta intre doua sate”

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top