Connect with us

Revistateo.ro

Feli Donose a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat în viața artistei

TEO live

Feli si Sore la TEO LIVE

Cantaretele Feli si Sore sunt invitatele lui Teo Trandafir la sesiunea de LIVE de pe Facebook. Teotrandafir.com te tine la curent cu cele mai interesante declaratii facute de cele doua.

Feli si Sore la TEO LIVE

„In buletin ma cheama Felicia. Raspund la numele Feli. Ma simt tanara si frumoasa. Uneori ma simt si desteapta”, s-a prezentat Feli la TEO LIVE.

„Anul trecut pe la sfarsit de vara ne-am gandit la single-ul nou. Ne-am intalnit de multe ori in studio. Stateam pe canapea si scriam o piesa si, dintr-odata, Felicia se uita la mine si imi zicea ca nu ii venea sa creada ca are asa o chimie cu mine, cu o fata. Povestim una alta, chiar si despre fostii”, a declarat Sore in cadrul live-ului.

Feli, despre operatia de micsorare a stomacului

„Daca vrei iti faci timp pentru dragoste. Vreau o data la ceva timp. Vreau sa dorm cu cineva… De cele mai multe ori nu vreau. Bag motivul ca eu trebuie sa cresc, ca trebuie sa fiu egoista. Nu e chiar asa. E cea mai buna perioada din viata mea, asa e.

Inca mai am din astea… ma incomodeaza cand mananc. Ii fain ca stiu ca nu ma mai ingras. Acum nu mai exista posibilitatea sa ma ingras pentru ca nu mai am unde”, a vorbit Feli despre cum se simte dupa operatia de micsorare a stomacului.

„Daca esti plinut si iti place mancarea, cand faci o pasiune pentru mancare si vrei mancare te frustrezi. Am cunoscut oameni carora dupa operatie le-a parut rau. Nu iti pierzi puterea. E un plus operatia asta cand nu ai alta solutie, din punctul meu de vedere”, a mai marturisit Feli.

„Piesa noastra se numeste Ce mai vrei? in care vorbim despre dragoste”, a dezvaluit Feli. „Videoclipul are ca tema tenisul: o serva tu, o serva eu”, a completat Felicia Donose. „Eu cred ca muzica vindeca. Un text vindeca”, a mai spus Feli.

„Sunt cateva piese pe care le-am ascultat de-a lungul timpului, dar despre care nu stiu nici in ziua de azi ce transmit ele verbal”, a declarat Sore.

„La noi, in ziua de azi, se pune foarte mare pret pe atituine, pe tot ce inseamna cool. Sa afisezi ceva ce practic nu esti… Vorbesc despre piesele de la radio. Nu ma misca, nu ma schimba”, a declarat Feli.

„Oamenii judeca si arata cu degetul din cauza frustrarilor. Cand arati cu degetul spui multe despre tine. Sa il lasam pe Dumnezeu sa judece. Fiecare e responsabil de alegerile pe care le face in viata, chiar daca sunt gresite”, a mai spus Feli.

POATE VREI SA REVEZI:

Mioara Velicu, la TEO LIVE: „Este o mare durere in suflete noastre”- In memoriam Ileana Ciuculete

Raed Arafat la TEO LIVE: „Cutremurul nu se poate evita, insa efectele se pot reduce”

Nicoleta Nuca la TEO LIVE: „Pentru mine fiecare piesa este un mic univers, o lume aparte”

Speak la TEO LIVE: „Prefer sa ma asculte 3.000 de persoane in loc de 300.000”

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top