Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mama Antoniei suferă cumplit: „O minune de la Dumnezeu…”

Mama Antoniei suferă cumplit, iar durerea sa este legată de nepoata sa, Maya. După despărțirea artistei de Vincenzo Castellano, Denise Iacobescu nu își mai poate vedea nepoata ca înainte.

Cele două se văd destul de rar, atunci când Antonia și Denise se duc în Italia să o vadă pe micuță, acolo unde aceasta locuiește cu tatăl său.

Citește și: Antonia și Alex Velea încă nu și-au botezat copiii. De ce?

Vincenzo se pare că nu o lasă pe Maya să plece într-o vacanță doar cu mama ei și cu frații săi, așa că Denise Iacobescu trebuie să se mulțumească numai cu momentele rare în care o vede pe micuță.

Ar fi o minune de la Dumnezeu să ajungă ea la noi. O minune! Însă, până atunci, în fiecare an noi mergem la ea de ziua ei. Asta pe lângă mama ei care se duce de mai multe ori pe an. O, da, îmi doresc o vacanță cu Antonia și toți trei copiii, cu nepoțeii mei! Bineînțeles că și Antonia își dorește să meargă cu toți copiii ei în vacanță, sunt sigură de asta, iar eu ca bunică, aș da orice.

Aș vrea să îmi vad toți nepoții împreună, pe toți 3! Să îi iau cu mine și să îi duc la muzee, la film, la teatru… să fiu cu ei!

Maya este un copil foarte bun, e foarte sufletistă și e atașată de toată lumea, de la mămica ei, până la frățiorii săi. Mie îmi spune Nona!”, a mărturisit Denise Iacobescu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Vincenzo Castellano are o nouă relație. Cu cine a fost înlocuită Antonia?

Zilele trecute, Antonia a uimit pe toată lumea atunci când a făcut niște declarații neașteptate despre Alex Velea. S-a întâmplat în timpul unui „roast”, în care diferite vedete sunt ironizate, iar Antonia s-a descurcat foarte bine.

„Știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană!”

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top