Connect with us

Revistateo.ro

Vincenzo Castellano are o nouă relație. Cu cine a fost înlocuită Antonia?

Monden

Vincenzo Castellano are o nouă relație. Cu cine a fost înlocuită Antonia?

Vincenzo Castellano, cel care a avut o relație cu Antonia, s-a îndrăgostit din nou. Deși încă este căsătorit cu îndrăgita artistă, se pare că a început un nou capitol în viața sa sentimentală. El și Antonia au împreună o fetiță. După ce s-au despărțit, artista a început o relație cu Alex Velea. Acum, cei doi au împreună doi copii. Fetița Antoniei și a lui Vincenzo locuiește cu familia tatălui ei. Acum, Vincenzo și-a refăcut viața alături de altă femeie. Află cu cine a fost înlocuită Antonia.

Vincenzo Castellano are o nouă relație

S-a aflat că Vincenzo Castellano s-a îndrăgostit din nou. Încă nu s-a afișt cu noua sa iubită. Dar se pare că aceasta este foarte diferită de Antonia. Este vorba despre o blondă. Bărbatul vorbește frumos despre Antonia. Suține că este mândru de ea, că și-a făcut o nouă familie. De asemenea, a spus că Antonia nu este materialistă.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanța a făcut ca relația noastră să se răcească. Ea nu m-a înșelat, eu nu am înșelat-o. Ba chiar, m-a sunat și m-a anunțat că are o relație cu băiatul ăla. Velea nu are nicio vină. Cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripește. Poate nici relația lui cu fosta soție nu mai funcționa. Nu! Antonia nu este materialistă.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, față în față. Ce au avut să își spună cele două, ÎN DIRECT

CITEȘTE ȘI: Bianca Rus s-a căsătorit în secret

Dacă era nu se uita la Velea. Sunt mândru de ea că a reușit să-și facă o familie, că mai are doi copii, că are o relație serioasă și că nu a înșirat bărbații. Atunci, m-ar fi făcut de rușine. Să știi că Antonia are un suflet foarte bun și a suferit în viață (…) Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă.

Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită.”, a fost declarația bărbatului pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top