Connect with us

Revistateo.ro

Dieta lui Alex Velea pentru femei și bărbați

Dieta si Sport

Dieta lui Alex Velea pentru femei și bărbați

Alex Velea are un trup de invidiat, dar pentru fizicul lui a lucrat și lucrează în continuare. Ore întregi de sport aproape zilnic plus o alimentație echilibrată reprezintă succesului unui corp de Adonis. Și pe lângă acestea, o gândire pozitivă indiferent ce se întâmplă.

Salate cu carne și ovăz la prima oră a zilei

În fiecare anotimp, Alex are o abordare diferită cu privire la alimentație. Cântărețul cu milioane de fani în România a mărturisit la ce alimente renunță în timpul verii pentru a arăta bine.

„Vara nu-i ca iarna, de aceea si “obiceiurile culinare” se schimba odata cu cresterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident… nu mai mananc aceeasi cantitate de carbohidrati (orez sau ovaz).

CITESTE SI: Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Ovazul de dimineata l-am inlocuit cu omleta. In rest… muzica, dans, tatuaje si inghetata :). Incerc sa ajung macar de 3 ori pe saptamana la antrenament (in sala), iar cand nu am timp sau sunt plecat in tara pentru a concerta fac clasicele flotari, abdomene si genoflexiuni care sunt . Motto: Nu postam pana nu ne pompam!!!”, surprinde Velea.

Așadar, nu doar ce băgăm în gură contează, ci și câtă de mult ne mișcăm în fiecare zi, conform declarațiilor cântărețului.

Alex Velea și-a schimbat complet stilul de viață în urmă cu mai mulți ani. Cei care și-l amintesc în videoclipul „Selecta” unde a apărut alături de Anda Adam știu că Velea nu s-a născut cu pătrățele, dar a avut grijă să le crească și să le mențină. Apoi au urmat și tatuajele, iar succesul lui a explodat pe măsură ce artistul arăta tot mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top